Imatge de dos ascensors

Troben un mort en un ascensor que portava més de vint anys avariat

Una troballa molt sorprenent ha commocionat els treballadors d'un hospital

S'ha trobat un mort dins d'un ascensor avariat en un hospital de l'Índia. La troballa ha tingut lloc avui, 13 de setembre, mentre els equips tècnics es disposaven a reparar-lo.

Les notícies sobre successos tràgics i enigmàtics solen despertar l'interès i la morbositat del públic. Les històries turbulentes i truculentes provoquen una commoció en els lectors que fa que tinguin la necessitat de saber-ne tots els detalls.

Des de les desaparicions fins a les morts més estranyes es converteixen en notícia i en l'objectiu dels reportatges televisius. A més, també acaben formant part d'alguns vídeos de Youtube que fan un recull dels successos més estranys.

El poder d'aquestes informacions resideix en el caràcter curiós i morbós d'una audiència despersonificada. Les constants notícies sobre aquests temes i la sobreexposició a determinades imatges han fet que els espectadors no sentin res quan coneixen algun succés escabrós.

Aquesta setmana se n'ha conegut un que, de ben segur, despertarà l'interès dels que gaudeixen amb aquest tipus de situacions. La informació l'han donat els tècnics de reparació d'un hospital de l'índia que es disposaven a arreglar un ascensor.

S'ha trobat el cos d'un individu mort dins d'un ascensor que feia més de vint anys que estava fora de servei.

Un mort dins d'un ascensor avariat

Quan es duu a terme una feina, és habitual trobar-se amb situacions que generen una sensació de sorpresa. A vegades poden ser sorpreses bones, com un ascens, o dolentes, com un acomiadament.

Sense cap mena de dubte, la vida laboral està exposada a les sorpreses i a les experiències enriquidores. No obstant això, aquesta setmana s'ha conegut una informació que ha fet que la jornada d'uns treballadors indis hagi quedat impregnada per la commoció.

En un hospital de l'Índia s'ha produït una troballa que ha deixat sense paraules els que n'han sigut testimonis. De fet, és la primera vegada que es descobreix una cosa així, i ha despertat en els lectors una sensació claustrofòbica.

Un equip d'enginyers estaven duent a terme les tasques de reparació i manteniment dels ascensors d'un hospital. El principal objectiu era reparar-ne un que portava 24 anys avariat.

Aquest havia estat en funcionament des del 1991 fins al 1997, quan es va espatllar sense que ningú se n'adonés. I quan hi van accedir, van descobrir que dins hi havia les restes d'una persona.

Ràpidament es van posar en contacte amb els serveis i les autoritats locals per a donar part de la troballa. La policia es troba immersa en una àrdua tasca d'investigació per a descobrir la identitat del cos i els detalls del succés.

Han assegurat que, per la morfologia de les restes, es tracta d'un home, però que en desconeixen la identitat i la procedència. Per a sortir de dubtes i poder lliurar les restes a la família, aquestes s'han traslladat a un laboratori perquè les analitzin.

Han informat que la investigació es portarà fins al final i que faran tot el possible per aclarir el succés. A més, pretenen donar resposta a quan i com es van produir els fets.

El desplegament policial és aclaparador, i la tasca compta amb 24 comissaries de la localitat que s'encarreguen del sinistre. Fonts policials han assegurat que revisaran les ordres de desapareguts i revelaran més informació a mesura que la vagin aconseguint.

Aquesta notícia ha causat una gran commoció a l'hospital, i el personal que hi treballa no se senten segurs a l'hora d'utilitzar els ascensors. Tots estan expectants per a descobrir la identitat del cos i saber si era un treballador o un visitant.

Aquesta història posa en evidència el misteri que pot embolicar una situació quotidiana i com la vida d'una persona pot acabar sense que se sàpiga durant anys. Estarem pendents de l'evolució del cas per a saber-ne tots els detalls.