Troben mort l'actor australià de sèries Ben Unwin

La policia està investigant les causes de la seva mort

L'actor Ben Unwin era molt conegut a Austràlia pr la seva participació a la sèrie 'Home and Away'
L'actor Ben Unwin era molt conegut a Austràlia per la seva participació en la sèrie 'Home and Away' | CNN

L’actor australià Ben Win, de 41 anys, va ser trobat mort el passat 14 d’agost per la policia a Nova Gal·les del Sud (Austràlia), sense signes de violència física. La mort ha causat commoció a la societat australiana perquè l’actor era conegut per encarnar un paper en la mítica sèrie australiana ‘Home and Away’, que des dels anys 90 s'emet al canal australià ‘Seven Works’. 

 

No se saben encara les causes de la mort, i de moment, la policia es troba investigant el cas a la recerca de proves que clarifiquin el que ha provocat la mort al jove actor.

 

L'actor era molt conegut pel seu paper de Jesse McGregor

‘El Español’ es feia eco de la notícia i recollia també les declaracions del portaveu del canal de televisió on va treballar tants anys, que traslladava la tristesa dels seus companys de professió davant la mala notícia, mentre recordava la trajectòria de l’actor: «El treball de Ben en el paper de Jesse MGregor és recordat per tots amb molt d’afecte».

  

La mítica sèrie en qüestió, ‘Home and Away’, que compta amb més de trenta anys d’emissió i amb 7.000 capítols fins ara, ha estat la producció més guardonada de la història d’Austràlia en els ‘Logie Awards’, els premis més rellevants de la televisió australiana. Precisament, l’actor Ben Unwin, que va participar en la sèrie entre els anys 1996 i 2000, per posteriorment reaparèixer-hi entre els anys 2002 i 2005, va ser nominat l’any 1997 com a millor actor, per al seu paper de Jesse McGregor, el ‘noi dolent’ de la sèrie. 

 

Curiosament, durant les proves de càsting que li van realitzar en un inici, l’actor s’hi havia presentat per encarnar un altre paper, però finalment va ser escollit per interpretar el personatge que li va donar tanta popularitat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari