Fotomuntatge del menor desaparegut a Sueca amb els ulls pixelats i el logotip de la Policia Nacional

Troben mort el noi de 15 anys desaparegut: «Estava estrany des de la nit de Nadal»

L'han trobat a casa seva, a Sueca (València)

Cap d'any tràgic a València. Aquest dissabte, 1 de gener, un noi de 15 anys, va aparèixer mort a casa seva, a la localitat de Sueca. El jove, ATS, va desaparèixer dilluns passat, 27 de desembre, i aquell mateix dia la família en va denunciar la desaparició insistint en el fet que «estava molt estrany des de la nit de Nadal».

Llavors la Guàrdia Civil va iniciar un dispositiu de cerca, però no va servir per a res. La cerca va resultar infructuosa. Finalment, van ser el pare i el germà del noi qui van trobar el cos sense vida al seu pis de Sueca. La Benemèrita ja s'ha fet càrrec del succés.

Detall de l'uniforme de la Guàrdia Civil
La Policia ja s'ha fet càrrec del cas | Guàrdia Civil

Un veí va veure com el noi entrava a casa

Segons avança 'Levante EMV', un veí va avisar la família que havia vist ATS entrant al pis, i el pare i el germà van anar ràpidament cap allà.

Van trobar el cos del noi dissabte a primera hora, però no va ser fins a la una del migdia que se'n va confirmar la mort.

De moment, el cadàver ja ha sigut traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de València. Avui mateix, 3 de gener, se li practicarà l'autòpsia per a determinar les causes de la mort.

Detall del pany d'una porta amb una clau posada
Un veí assegura que va veure el jove entrant al pis | Pixabay

Fonts policials confirmen al mitjà esmentat anteriorment que el cos no presentava signes de violència.

Un nou succés devastador

El 2021 es tancava amb la mort de Pablo Sierra, i aquest 2022 lamentablement s'obre amb la defunció d'un altre menor.

Pablo Sierra feia catorze dies que havia desaparegut a Badajoz. I hi havia moltes hipòtesis sobre la desaparició: el suïcidi, una mort violenta, una mort accidental… És més, la troballa del mòbil ple de sang semblava acostar el cas a un final criminal.

Per a més inri, hi havia testimonis que asseguraven que Pablo i els seus amics s'havien barallat durant la nit que va desaparèixer. I és que, segons es va filtrar de la investigació, la nit del 3 de desembre, Pablo va estar involucrat en una baralla a la sortida del pub on era amb els seus amics, a Badajoz.

Al final, res més lluny de la realitat: tot va resultar ser un «fatal accident». L'autòpsia practicada al cos de Pablo Sierra, de 21 anys, determinava que el jove estudiant de matemàtiques va tenir un accident després d'una nit de festa i va acabar ofegat al Guadiana.