Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kasia Gallanio, l'exprincesa de Qatar

Troben morta Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar, a Espanya

La dona es trobava al seu domicili ubicat a Marbella

Tota Espanya es troba en xoc després de l'horripilant notícia. I és que han trobat el cos sense vida de Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar, mentre residia al seu domicili de Marbella.

Aquesta dona d'origen nord-americà i polonès de 45 anys és l'exparella de l'oncle de l'emir de Qatar. I és que tots dos estaven disputant una lluita per obtenir la custòdia de les seves tres filles menors.

Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, així és com es diu l'home, va ser acusat d'agressió sexual incestuosa a una de les seves filles, quan aquesta tenia entre 9 i 15 anys. Falten conèixer més detalls del terrible succés, però sigui com sigui, és una notícia que ha trastocat el món sencer.

Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar
Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar, ha mort a la seva casa d'Espanya, però es desconeixen els motius de la seva mort | Instagram

 

L'autòpsia d'avui ho determina tot

Tal com assenyalen des de Le Parisien, la mare de família podria haver sucumbit a una sobredosi de drogues. Tot i això, durant el dia d'avui tindrà lloc l'autòpsia que confirmarà la causa de la mort de Kasia Gallanio.

L'exprincesa de Qatar ha viscut diversos episodis realment complicats. A més a més de viure un enfrontament legal fa més de deu anys amb el pare de les seves petites, aquesta dona ha viscut fortes depressions.

La seva addicció a l'alcohol va ser el principal motiu pel qual li van arrabassar les filles i les van donar a la seva exparella. Aquest home, que resideix a l'avinguda de Montaigne de París, gaudeix d'una fortuna gegantina gràcies a l'emir de Qatar.

Tot i això, diverses fonts assenyalen que Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani no es porta bé amb dues de les seves tres filles, les bessones de 17 anys, Nour i Louna. És per això que van decidir escapar-se uns mesos amb la seva mare a Espanya.

La seva filla denuncia tocaments, però ell els nega

Le Parisien apunta que l'oncle de l'emir de Qatar gaudeix d'immunitat diplomàtica. Tot i haver admès haver-se ficat al llit amb les seves filles, l'exministre qatarià de 74 anys va negar qualsevol relació incestuosa.

Tanmateix, la filla que encara resideix amb ell ha denunciat tocaments «al pit i a les natges». Tot això va passar presumptament després que l'exprincesa, Kasia Gallanio, abandonés el domicili familiar. De moment, la nena continua vivint amb el seu pare, i estaria en situació de deserció escolar.

Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar
Kasia Gallanio estava lluitant per la custòdia de les seves filles amb la seva exparella, l'oncle de l'emir de Qatar, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani | Instagram

Ara, després de la mort de la dona de 45 anys, caldrà esperar els pròxims esdeveniments. L'autòpsia ho decidirà tot, i veurem com es comporten les autoritats després de la confirmació de la causa de la mort.