Els Bombers fent tasques de recerca d'un desaparegut

Els Bombers troben el nen de 8 anys desaparegut mentre era de colònies a Catalunya

El menor, que s'havia perdut mentre estava de colònies a la Segarra, ha estat trobat sa i estalvi

Els Bombers de la Generalitat han trobat el nen de 8 anys perdut mentre estava de colònies. Els membres del cos expliquen que l'han trobat sa i estalvi, i agraeixen la col·laboració ciutadana que han rebut. La troballa s'ha dut a terme a les 10.56 hores del matí d'aquest dimarts, 12 d'octubre. 

L'anunci s'ha fet després que durant la nit se l'ha continuat buscant pels camins propers al bosc on s'ha perdut amb gossos i també amb càmeres tèrmiques, sense èxit. Hi han treballat deu dotacions dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra. Els voluntaris hi han tornat amb la llum del dia. La recerca ha estat intensiva, per llocs amagats, i també extensiva. Al petit, que té una discapacitat, li agradava jugar a amagar-se.

El menor era de colònies a la Casa Auró Natura quan va ser vist per darrera vegada. Els Bombers van rebre l'avís poc després de dos quarts de quatre de la tarda. Es va organitzar llavors un dispositiu amb bombers, mossos, agents rurals, ADF i voluntaris. La zona és boscosa i densa.

Els Bombers agraeixen la implicació popular en la recerca però demanen que no vagin més voluntaris a la zona i demanaven que es posessin en contacte amb la regió d'emergències de Lleida per poder articular i planificar els recursos.

Els veïns també cerquen el nen

La implicació dels veïns en el succés ha estat màxima. Tant ha estat així, que aquests han ajudat a cercar el menut des del moment en el qual es va emetre l’avís.

Tot i això, els Bombers de la Generalitat han hagut de demanar que no vagin més voluntaris a la zona, ja que es podria posar en risc l’operatiu de cerca. Demanen, però, que en cas que es vegi l’infant o qualsevol indicatiu que pugui dur a aquest es truqui ràpidament al 112 per a poder actuar ràpidament.

Els Bombers van trobar ahir mateix unes petjades que podrien correspondre al peu del menut i treballen sobre aquesta hipòtesi.