Imatge d'alguns dels agents que van participar en l'operatiu conjunt entre el SEPRONA i els Mossos d'Esquadra

Tràgica troballa dels Mossos a la platja a l'Empordà després de 48 hores asfixiants

La Guàrdia Civil i els Mossos el buscaven des del passat diumenge al migdia

Els serveis d'emergències van trobar a darrera hora del passat dimarts el cos sense vida del pescador que va caure al mar a Empuriabrava (Alt Empordà). A l'home se'l buscava des de diumenge, tenia 81 anys i era de nacionalitat alemanya. 

L'home va ser trobat una milla de la platja de les Dunes a Sant Pere Pescador. Segons Salvament Marítim, embarcacions que participaven en una regata han localitzat el cos a una milla de la platja de les Dunes, a Sant Martí d'Empúries.

El cos ha estat traslladat al port de l'Escala per una embarcació de la regata, escortada per la Guàrdia Civil

El pescador, un alemany d'edat avançada, va llogar una embarcació pneumàtica a una empresa d'Empuriabrava. Els Bombers van rebre l'avís de la desaparició cap a quarts de dotze del migdia. Qui va alertar va ser la mateixa empresa, que es va trobar l'embarcació a unes quatre milles de la costa.

Una embarcació a la deriva

La recerca va començar el passat diumenge. Diversos testimonis van assegurar, a les 12.00 hores, que havien vist una embarcació sense ningú i a la deriva pel mar. Aleshores els equips d'emergències van activar diverses dotacions, en considerar que el seu ocupant hauria pogut caure a l'aigua. 

▶️ El vídeo de la setmana

La barca, finalment, havia estat llogada per un pescador alemany de 81 anys, que va caure al mar durant la navegació. 

Segons explica El Gerió, en la recerca van participar-hi els Mossos d'Esquadra, bussejadors de la Guàrdia Civil, Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil de l'Escala i diverses dotacions del SEM