Imatge d'un calabós.

Troben el pres que es va fugar de Lledoners durant una visita al dentista

Es va fugar durant una visita al dentista el passat 5 d'abril

Ha estat detingut Adrián Molina Romera, el jove de 22 anys que es va escapar de la presó de Lledoners el passat 5 d'abril.

Aquesta història de pel·lícula va començar quan, el passat 5 d'abril, Adrián Molina va aprofitar una visita al dentista per fugar-se de la presó. El jove feia onze mesos que estava a la presó i tenia una sentència de nou anys. Fart d'aquesta situació, va aprofitar la seva primera oportunitat per escapar.

Imatge del pres fugat a Lledoners
Adrián Molina es va fugar el passat 5 d'abril | instagram

La mare d'Adrián va gestionar la cita amb el dentista, segons explica el mitjà La Vanguardia, però els Mossos d'Esquadra creuen que podria ser còmplice del seu fill. Un cop va arribar al local, un amic seu, originari de Brasil, va buidar un extintor a sobre dels policies encarregats de vigilar el jove. Durant aquest moment de confusió, Adrián va fugar-se.

A partir d'aquell moment, les autoritats policials van obrir una investigació per trobar el jove i tornar a empresonar-lo.

Les xarxes socials s'han convertit en el seu pitjor enemic

Adrián té una gran quantitat de seguidors a les seves xarxes socials i va voler celebrar la seva fugida de la presó amb els seus fans. Així, a la plataforma TikTok, va penjar diversos vídeos burlant-se de la policia i ensenyant el seu dia a dia. Aquest va ser el seu gran error.

Els Mossos d'Esquadra van aprofitar aquests vídeos per localitzar el jove i controlar els seus moviments. D'aquesta forma, van saber que es dirigia a curses il·legals a Montmeló. En tractar-se d'un esdeveniment amb molta gent, la policia no va creure que fos oportuna la seva detenció a causa de la gran multitud que podria interferir en l'operatiu policial.

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Uns dies després, gràcies a una foto de l'amic que l'havia ajudat amb la fuga, els Mossos d'Esquadra el van trobar en un taller clandestí, vestit amb una gorra per tapar-li la cara, segons explica La Vanguardia.

En un principi va negar la seva identitat, però finalment els Mossos el va detenir i va tornar a ingressar a la presó.