Urbanització de Celebrity a Orlando

Troben quatre cadàvers en una casa d'un parc temàtic Disney

La Policia ha detingut un home que vivia a la zona amb la seva dona i els seus tres fills menors

Macabra troballa a Celebration, una urbanització construïda per The Walt Disney Company  al costat dels parcs temàtics d'Orlando, a Florida. Les autoritats van localitzar quatre cadàvers en una de les cases  i van detenir una persona. 

La troballa es va realitzar aquest dilluns i la detenció aquest dimarts, segons han confirmat des de l'oficina de l'Agutzil del comtat d'Osceola. Tot i això, fins que no es realitzin les autòpsies no es donarà més informació sobre les víctimes o la causa de les morts fins.

L'arrestat és un pare de tres fills

Contràriament al silenci guardat pels investigadors, els mitjans locals explicaven que el  detingut és Tony Todt, que feia uns mesos que vivia de lloguer en una casa de la zona amb la seva dona Megan i els seus tres fills menors. Aquesta família es va mudar des de Connecticut el passat maig, segons el canal Wesh.

Aquesta mateixa font assegura que els veïns havien denunciat que feia dies que no veien als menors.  A més, el propietari de l'habitatge explicava que va mirar per les finestres per buscar als seus llogaters, als quals havia desallotjat per impagaments.   

També et pot interessar...