Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

L'acció que ha salvat a una dona en ser amenaçada i colpejada per la seva exparella

La víctima, que anava en cotxe, va deixar el telèfon activat i l'operador de sala va fer gestions per localitzar-la

Els incidents on la violència masclista n'és protagonista, lamentablement, són freqüents. Tot i denunciar-ho i haver-hi algunes mesures per intentar evitar aquests comportaments, a vegades, no n'hi ha prou. 

A la ciutat de Barcelona, es va viure una situació d'aquestes que no s'haurien de viure mai. I és que una dona va haver de fugir corrents del seu vehicle, quan la seva exparella va entrar-hi trencant l'ordre d'allunyament que tenia.

Uns incidents que van ser seguits pel servei d'emergències i va acabar amb l'arrest de l'agressor per part dels Mossos d'Esquadra.

Colpeja i amenaça de mort la seva exparella

El servei d'emergències era alertat el passat 14 de desembre, el dia que van succeir els fets. Una dona circulava amb el seu vehicle per Barcelona, quan d'imprevist va entrar una persona al seu vehicle.

Aquest individu era la seva exparella, el qual tenia una ordre d'allunyament i se l'havia saltat. Un cop a l'interior, aquest va començar a agredir la dona i li va colpejar diversos cops el braç. A més de l'agressió, també la va amenaçar de mort, tal com expliquen els Mossos d'Esquadra.

Una trucada salvadora

La dona, davant d'aquesta violenta situació, va actuar correctament. En veure l'entrada de la seva exparella al vehicle, va trucar al telèfon d'emergències 112. Gràcies a aquesta trucada, es va començar a moure la maquinària per aquestes situacions.

La víctima va deixar el telèfon sonant, un fet que tot i no parlar, va permetre que l'operador de sala fes gestions i localitzés l'origen de la trucada. Mentre estava el procediment en marxa, la dona va aconseguir sortir del vehicle i fugir corrents.

Poca estona després, la víctima de l'agressió va ser trobada pels agents dels Mossos d'Esquadra. En ser trobada per la policia catalana la dona estava visiblement afectada per la situació viscuda. Per tot plegat, va interposar una denúncia dels fets. 

Els Mossos d'Esquadra van iniciar la recerca de l'agressor d'aquest delicte de violència masclista. Finalment, un cop el van localitzar, van arrestar l'individu, de 41 anys i nacionalitat colombiana.

Després de la detenció el passat diumenge 14 de novembre, l'agressor ja ha passat a disposició judicial. La decisió del jutge ha sigut d'ingrés a presó.