Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Jayme Erickson i la seva filla Montana

Atén a una adolescent morta en un accident i descobreix que és la seva filla

El pitjor malson d'aquesta infermera s'ha fet realitat i ha decidit explicar-ho

No hi ha pitjor malson per a una infermera d'emergències que no pugui reanimar una pacient i descobrir després que era la seva pròpia filla. Això és el que li va passar a la paramèdica canadenca Jayme Erickson. Ara, la seva història està fent la volta al món per la crueltat que li ha tocat viure.

Jayme, infermera d'emergències, va anar el passat 15 de novembre a un accident de trànsit amb dues joves ferides. Una de les víctimes era una noia molt jove, qui tenia el rostre desfigurat per les ferides. Tot i que van intentar fer tot el possible per salvar-li la vida, finalment va acabar morint.

La dona se'n va anar a casa en acabar el seu torn, i en arribar l'estava esperant la policia per donar-li la mala notícia. La seva filla havia mort en el mateix accident en què havia intervingut minuts abans. «El meu pitjor malson s'ha fet realitat, les ferides eren tan greus que ni la vaig reconèixer», explica.

Greu accident de trànsit

Per això, ara, Jayme ha decidit explicar la seva història a través del seu compte de Facebook, a més d'atendre la premsa en una compareixença pública. La dona es va esfondrar en explicar com es va assabentar que havia perdut la seva filla. Montana, de 17 anys, va morir a l'accident en què ella mateixa va intervenir.

Imatge de Jayme i Montana, mare i filla durant el casament
Jayme i Montana estaven molt unides | Facebook

Aquella fatídica nit estava de servei i a les 04.30 hores de la matinada van rebre un avís per un greu accident de trànsit. Un cotxe havia perdut el control i s'havia acabat estampant contra un camió. Les ambulàncies, amb Jayme entre els metges, es van desplaçar fins al punt negre.

En arribar van trobar dues adolescents ferides, una de les quals s'havia endut la pitjor part. Una havia aconseguit sortir pel seu propi peu, però l'altra va quedar atrapada al cotxe fet un garbuix de ferros. «La vaig atendre i vaig fer el que vaig poder mentre la treien», va relatar després la infermera.

No va reconèixer la seva pròpia filla

La noia presentava ferides tan greus que el seu rostre era irreconeixible fins i tot per la seva mare. Va ser traslladada en helicòpter a l'hospital, però el seu estat ja era crític i no van poder fer res per salvar-li la vida. Jayme va acabar el seu torn i va tornar a casa, sense sospitar que tot canviaria per sempre.

«El meu torn va acabar i me'n vaig anar, minuts més tard d'arribar a casa va sonar el timbre i vaig veure la policia a la meva porta. Em van informar que la meva filla havia tingut un accident, em van portar per veure-la. Em van dir que tenia lesions incompatibles amb la vida i que havia mort», relata la mateixa infermera.

Imatge de les mans de Jayme Ericskon i la seva filla Montana
Imatge de la infermera agafant la mà de la seva filla | Facebook

En arribar a l'hospital va reconèixer la mateixa pacient que havia atès minuts abans a l'accident de trànsit. «La pacient que acabava d'atendre era de la meva sang, la meva única filla. Les seves ferides eren tan horribles que ni tan sols la vaig reconèixer», explica la mare de Montana al seu mur de Facebook.

Ho ha explicat a les xarxes

La paramèdica va fer pública la seva història per informar els seus familiars i amics de la terrible pèrdua. «Estem aclaparats pel dolor i absolutament destrossats, el dolor que estic sentint és indescriptible. No puc evitar estar enfadada pel poc temps que hi he estat, 17 anys no són suficients», ha expressat.

La dura història de Jayme ha causat una gran commoció a les xarxes, i el seu missatge ha emocionat molt. «Encara que estic agraïda pels 17 anys que hi vaig estar, estic destrossada i pensant. En què t'hauries convertit, la meva nena, qui haguessis estat», es pot llegir al seu 'post'.

«Em falta un tros de mi, mai et veuré graduar-te i creuar l'escenari, mai et veuré casar-te, mai no sabré qui hauries sigut», conclouen les darreres paraules d'aquesta mare que va veure com moria la filla. Va fer tot el que va poder salvar la seva vida, sense saber que estava atenent la seva filla.