Imatge del jugador Ugaitz Kerejeta, del Lagun Onak

Ugaitz, el jove futbolista de 22 anys que ha perdut la vida en un greu accident

El seu club ha lamentat la seva pèrdua

La localitat d'Azpeitia i tot el món del futbol basc han de lamentar una terrible pèrdua que es va produir aquest dimarts al migdia. I és que el seu propi club, el Lagun Onak ha confirmat que el jove de 22 anys va morir ahir, dimarts, en un accident de moto és el jove jugador Ugaitz Kerejeta, del primer equip del club.

Va ser sobre la una de la tarda quan es va produir el sinistre a la carretera GI-2634, al seu pas per la localitat de Guipúzcoa. Ugaitz conduïa la seva moto Suzuki quan va xocar amb un Chrysler 300C, el qual conduïa un altre jove de 20 anys que es troba en estat greu a l'hospital. 

Sense cap mena de dubte, aquest ha estat un cop dur per Azpeitia i per a tots els membres d'aquesta localitat. El jugador era molt conegut i estimat. «Encara no ho hem assimilat. Ha estat un cop molt dur. Al final, els joves són com els nostres propis fills», explicava el president del Lagun Onak, Iñigo Arregi, al 'Diario Vasco'. 

L'Ertzaintza busca testimonis per indagar en els fets

Després de passar un any als juvenils de la Real Sociedad, a la temporada 16/17, Ugaitz va tornar al club de tota la vida. Tot i la seva joventut, des del principi va formar part de la plantilla de l'equip de Tercera com a centrecampista. Ara esperava a començar la seva quarta temporada, una vegada es reiniciés la competició.

Mentrestant, l'Ertzaintza ha obert una investigació per conèixer com van anar els successos a l'accident i ha demanat la col·laboració dels possibles testimonis que puguin aportar dades sobre els fets. Aquelles persones que puguin facilitar alguna mena d'informació, poden posar-se en contacte amb la secció d'atestats al telèfon 943 53 91 25.