Imatge d'un Mosso d'Esquadra amb la seva moto mirant la carretera

El conductor que ha atemorit l'autopista AP-7 buscant l'accident

Els Mossos d'Esquadra l'han denunciat per un delicte contra la seguretat viària

L'autopista AP-7 catalana ha estat en el punt de mira els últims dies. El passat 31 d'agost expiraven les concessions privades per als serveis, fet que acabava amb l'alliberament d'aquesta via entre la Jonquera i Alacant. 

Els primers dies desembocaven amb una gran afluència de trànsit. Un fet que va portar una controvertida decisió per a un sector dels usuaris de la via: els camioners. Des de la Generalitat es va decidir restringir l'accés dels vehicles pesants durant els diumenges de setembre, per evitar possibles col·lapses.

Aquesta setmana, però, el protagonista no ha estat l'alliberament ni els camions que hi passen. Tampoc ho han estat els accidents, tot i que n'hi ha hagut que han generat cues quilomètriques i aturades de llarga durada.

Aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra han informat d'un vehicle que circulava de forma perillosa per l'AP-7. I no perquè ho fes a grans velocitats i fos enxampat per un radar, sinó per la forma en què ho feia.

Un vehicle «busca» l'accident a l'AP-7

La policia catalana localitzava un vídeo d'un vehicle que circulava per l'autopista AP-7 de manera errònia. Els fets succeïen al pas de la via pel municipi de Barberà del Vallès. 

Segons informen els Mossos d'Esquadra i es pot veure en les imatges que han facilitat, el vehicle tenia una intenció molt clara: provocar un accident. En concret, les imatges eren enregistrades pel vehicle que el segueix i, intencionadament, pitjava el pedal del fre per col·lidir amb l'altre cotxe. 

Un cop va ser localitzat pels agents, ha estat denunciat per la perillositat que estava causant als usuaris de l'autopista. En concret, ho ha estat per un delicte contra la seguretat viària .

El Servei Català de Trànsit, amb motiu d'aquest incident, ha informat com denunciar un fet com el que s'ha vist a les imatges. Si es veu algú conduint de forma temerària, s'ha d'alertar al telèfon d'emergències 112 per tal que avisin la policia i comencin a actuar. 

Així mateix, també es pot fer una denúncia voluntària a través del web de Trànsit. En aquesta s'explica el procediment per executar la denúncia.