Un vehicle cau a un llac gelat després d'una sortida de via al Pallars Sobirà

El conductor, únic ocupant del cotxe, ha pogut sortit il·lès

Un vehicle ha sortit de la via aquest dissabte al matí quan circulava per la carretera C-28, al seu pas pel municipi d'Alt Àneu, al Pallars Sobirà, i ha quedat atrapat al gel que hi havia en la zona del costat de la via. Es tractava d'un llac que, degut a les baixes temperatures, havia quedat glaçat.

Segons els Bombers de la Generalitat, el conductor era l'únic ocupant del turisme que es trobava en l'interior del vehicle. Tot i que els efectius desplaçats han hagut de treballar en el rescat del cotxe i la persona que hi viatjava,  l'home ha pogut sortir il·lès. D'altra banda, el vehicle ha hagut de ser retirat del lloc pels Bombers que han ajudat també a carregar-lo a la grua.

El vehicle ha hagut de ser retirat del lloc pels efectius dels Bombers
El vehicle ha hagut de ser retirat del lloc pels efectius dels Bombers | Bombers de la Generalitat

 

Com es pot veure a les imatges,  el cotxe havia quedat gairebé tapat pel gel  que hi havia a la zona a la qual havia accedit. Es tracta d'una esplanada just al costat de la carretera en la qual era pràcticament impossible diferenciar si el que hi havia era gel o neu.

Un accident a la C-55 obliga a tallar la via i deixa alguns ferits

També aquest dissabte ha tingut lloc un sinistre a la carretera C-55 en el qual s'han vist implicats tres vehicles. Algunes de les persones que viatjaven a l'interior dels cotxes han hagut de ser excarcerats pels efectius dels Bombers desplaçats al lloc. Segons informació del cos, alguns dels afectats haurien resultat ferits tot i que no s'han donat més detalls sobre quantes persones ni de quina gravetat.

Tres dotacions de Bombers han hagut de treballar en el sinistre que  ha obligat a tallar la C-55 a l'alçada d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, en direcció a Monistrol.