Un senglar destrossa una moto

Un veí de Barcelona es deixa un meló dins la moto i els senglars la destrossen

Han passat més successos relacionats amb senglars

Surrealista succés en un barri perifèric de Barcelona. Els tres protagonistes són uns senglars, una moto i un meló, sembla mentida oi? Doncs no ho és.

Els fets han tingut lloc al Rectoret, a Vallvidrera, quan un veí de la zona es va deixar un meló dins del seient de la seva motocicleta i un grup de senglars, per aconseguir cruspir-se el meló, van destrossar el seient del vehicle de dues rodes.

La sorpresa ha estat quan, ahir al matí, un home passava pel lloc i va veure la moto completament destrossada i el meló fet miques per terra. D'aquesta manera, l'home ha publicat la fotografia al seu compte de Twitter.

«Els senglars han destrossat el seient d'aquesta moto d'un veí del Rectoret, a Vallvidrera. Es volien menjar un meló que el propietari havia deixat al calaix de sota el seient».

Els fets no només han quedat aquí, ja que el mateix usuari ha fet una publicació tot just fa uns moments on s'observa un senglar devorant una paperera.

«Els veïns adverteixen que cada vegada el senglar s'assembla més a la guineu. S'han cruspit gallines i malmès tancats per pastures per horts», ha piulat.

▶️ El vídeo de la setmana

Tres accidents provocats per senglars

El passat 28 d'agost, els senglars van provocar tres accidents de trànsit a les comarques de Girona, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

El primer sinistre es va produir a les 22:22 hores a la C-63 a Anglès, a la Selva. Un cotxe no va poder esquivar un senglar al quilòmetre 37, a la zona de Sant Martí Sapresa, i va xocar contra l'animal. Els dos ocupants del vehicle van ser traslladats a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Poc després, a les 23:06 hores, es va produir un altre accident a la C-63 a Anglès amb un senglar implicat. Va tenir lloc sis quilòmetres més amunt, a la zona del Pasteral, i els ocupants del cotxe van resultar il·lesos. Finalment, el tercer accident amb un senglar es va registrar a la GIV-6322 a Albons, al Baix Empordà..

El xoc es va produir a les 00:58 hores al quilòmetre 2 de la carretera i dos dels ocupants del vehicle van ser evacuats a l'Hospital de Figueres, amb ferides lleus.