Un vehicle dels Mossos d'Esquadra amb el nom del cos de policia escrit

Un veí de Girona denuncia que una dona li introdueix excrements de malalts a la bústia de casa

La policia està investigant els fets

Rebre excrements a la bústia de casa. Això és el que li està passant a un veí de Girona, que sospita que la femta podria ser de persones que estan malalties de coronavirus o d'alguna altra patologia. Segons informa el Diari de Girona, l'afectat ha denunciat a una dona que, segons afirma el denunciant, treballa a l'hospital Santa Caterina de Salt i que podria haver estat aprofitant aquest fet per endur-se les deposicions per després deixar-les a casa seva.

Tal com indica el citat mitjà, els fets van tenir lloc fa un temps enrere. Fa unes setmanes l'home es va dirigir als Mossos d'Esquadra per denunciar la situació, assegurant que les deposicions apareixen sense cap embolcall, directament a l'interior de la bústia. L'afectat va decidir vigilar casa seva per si trobava la persona sospitosa i el dimarts al voltant de les 11.00 hores del matí va enxampar una dona introduint una cosa a la seva bústia. 

Assegura que la persona denunciada actuava amb total intencionalitat, abocant l'excrement d'una manera que intentava que des de fora no es veiés res. A més, apunta que qui obrís la bústia des de fins podia infectar-se en tocar directament la femta. Quan va veure a la dona actuar, es va iniciar una persecució pel carrer que va finalitzar amb la intervenció policial. El cas està en mans de la policia que està investigant perquè la dona hauria actuat d'aquesta manera.

 

Un terratrèmol de magnitud 3,5 es deixa notar a l'Empordà

Un petit terratrèmol de 2,8 graus a l'escala de Richter es va registrar anit a l'interior de la comarca de la Selva, segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil (DGPC). El sisme es va produir a les 23.36 hores de divendres i l'epicentre es va localitzar al terme municipal d'Arbúcies, d'acord amb la informació facilitada per l'Institut Geològic de Catalunya (IGC).

El terratrèmol no hauria fet cap dany material però s'hauria percebut lleugerament a la zona d'influència –Arbúcies, Espinelves, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners i Breda-. L'últim sisme a Catalunya s'havia produït el 9 d'agost a l'Alta Garona. Va ser 2,9 graus a l'escala de Richter i es va fer notar a l'extrem nord-oest de la Val d'Aran.