Els veïns recorden a 'El Sevillica', l'home trobat mort al seu pis de Bon Pastor

Va complir en el passat amb diverses condemnes per atracar bancs a mà armada i per causes relacionades amb el narcotràfic
Imatge arxiu dels Mossos d'Esquadra | Cedida

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d''El Sevillica', el qual es va trobar el seu cadàver el passat dissabte a la nit al seu pis ubicat al barri de Pont Pastor (Barcelona), amb signes de violència.

 

La policia va informar en el seu moment en un comunicat que va rebre l'avís de la troballa del cos cap a les 21.20 hores del dissabte i que, un cop al lloc dels fets, el metge forense va constatar la mort violenta de l'home.

 

 

Un tèrbol passat

Els agents de la divisió d'investigació criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s'han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort d'aquesta persona. 'El Sevillica', segons ha avançat 'Metrópoli', era un home molt conegut al barri i, fins i tot, estimat pels seus veïns.

 

En aquest sentit, han estat molts d'ells els que s'han mostrat sorpresos pel terrible succés que ha afectat un home que, malgrat que en l'actualitat tenia una vida tranquil·la, comptava amb un important historial delictiu. Concretament, 'El Sevillica' va complir en el passat amb diverses condemnes per atracar bancs a mà armada i per causes relacionades amb el narcotràfic. Així doncs, han estat molts els quals han relacionat la seva mort amb algun dels seus problemes del passat.

 

Una vida tranquil·la al seu barri

Això no obstant, la víctima duia en l'actualitat una vida tranquil·la al seu barri on, fins i tot, jugava a pilota amb els nens. Almenys així ho expliquen els seus veïns i companys que compartien hores de bar amb ell. Aficionat del Reial Madrid, prim, amb bigoti i cabell llarg a l'estil Camarón, 'El Sevillica' havia aconseguit guanyar-se als seus companys de barri que, ara, viuen amb incertesa la seva mort.

 

Ara bé, també han arribat veus del seu voltant que asseguren que quan bevia adoptava una actitud violenta que li feia perdre els papers. Sigui com sigui, el cert és que l'aparició del seu cos sense vida ha obert un interrogant del qual, de moment, ningú té resposta i que ha deixat al barri amb el cor encongit. Finalment, els veïns de Bon Pastor demanen més presència policial, davant l'augment de robatoris a botigues i cotxes en els darrers mesos.

 

També et poden interessar...

 

Més notícies de la categoria Successos