Nou apunyalament a un vigilant de seguretat al metro de Barcelona

L'home ha volgut saltar-se la inspecció del bitllet i ha agredit al vigilant amb una arma blanca
Un vigilant de seguretat ha estat apunyalat aquest matí per un desconegut a la línia 3 | Flickr

Nou apunyalament al metro de Barcelona aquest dimarts al matí. Un vigilant de seguretat ha estat apunyalat aquest matí per un desconegut a la línia 3 del metro barceloní, en concret, els fets han tingut lloc a l’estació del Paral·lel, segons informa 'El Caso'.

 

Els fets han tingut lloc vora les set d'aquest matí, quan un home de grans dimensions ha agredit amb una arma blanca a un dels vigilants que es trobava al vestíbul de l'estació. Dues persones han resultat ferides, el vigilant ha estat apunyalat a la cama, un agent dels Mossos també ha resultat ferit lleu durant la detenció de l'home, sempre segons el mitjà esmentat.

 

L'home és un habitual del Raval

L'agressor ha pogut ser detingut pels Mossos d'Esquadra, i sembla que és un habitual del Raval de les línies L2 i L3 del metro. En aquests moments la policia es troba investigant els fets, i tot apunta al fet que l'arrestat podria patir un trastorn psiquiàtric sever.

 

Els fets han passat quan s'estava fent un control de bitllets, quan un usuari, que no havia validat el tiquet, ha volgut eludir la inspecció i marxar amb un dels trens. Els vigilants de seguretat ho han volgut impedir, i durant el forcejament l'home, de nacionalitat espanyola i 28 anys, ha agredit amb un ganivet a un dels vigilants. 

 

Segon apunyalament en pocs dies

Un vigilant de seguretat i el seu gos que treballaven a l'estació del Tram Besòs van ser agredits amb una arma blanca aquest diumenge al vespre. Tots dos van resultar ferits: el vigilant va rebre una ganivetada a la mà i el gos va rebre una ganivetada a la cara.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Successos