Els 'aliens' arribarien a la Terra en nou meses

Un 'viatger en el temps' diu quan arribaran els extraterrestres a la Terra: «Molt aviat»

L'usuari de TikTok @futuretimetraveller assegura que els aliens arribaran a la Terra el 24 de maig de 2022

Existeix vida extraterrestre? Llàstima, però aquesta notícia no resoldrà aquesta qüestió, ja que no n'hi ha evidències científiques. Tot i això, sí que els podem oferir un anunci del seu interès: un 'viatger en el temps' assenyala quan arribaran els 'aliens' per primera vegada a la Terra.

El tiktoker @futuretimetraveller ('viatger del temps futur', en anglès) ha assegurat al seu compte de la popular xarxa social que sap quan arribaran els 'aliens' al Planeta Terra. De fet, l'usuari va més enllà i diu que en sap la data exacta: el 24 de maig del 2022.

Captura de pantalla de @futuretimetraveller
L'usuari de Tik Tok @futuretimetraveller explica que els aliens arribaran a la Terra el 2022 | @futuretimetraveller | Tik Tok

El Dia D: El 24 de maig de 2022

Prepareu-vos. Segons aquest home, tot allò que fins ara pensàvem que era cosa del cinema es farà realitat a mitjans de maig del 2022. Tot el que hem vist en pel·lícules com 'Alien', 'Prometheus', 'Districte 9' o la mítica 'Mars Attacks!' podria passar a la Terra.

El compte del 'viatger del temps' té més de 33.000 seguidors i els seus vídeos arriben a assolir les 500.000 reproduccions. Segons ell, als habitants del planeta ens queden tan sols nou mesos per preparar la invasió. El que no especifica, però, és si vindran amb intencions pacífiques o, per contra, presentaran la carta de la guerra.

Carrers comercials del centre de Madrid, com la Preciados, es van omplir de gent durant Nadal
Segons aquesta teoria els aliens ja viuen entre nosaltres a la Terra | Europa Press

Els 'aliens' ja són entre nosaltres

L'usuari @futuretimetraveller assegura que «a la meva època hi ha molts extraterrestres diferents i en realitat, ells ja viuen actualment a la Terra com a ciutadans en el futur». Aquesta revelació, que, com a mínim per a ell ho és, li permet assegurar que els 'aliens' ja són a la Terra, vivint entre nosaltres. Tanmateix, segons el seu testimoni, els alienígenes, anomenats Nirons, a curt termini no suposen cap amenaça, excepte per als Estats Units, contra qui tenen una mena de croada.

Així, segons l'usuari, els Estats Units seran atacats en «la primera de moltes guerres interdimensionals». Així mateix, cal destacar que no tothom es creu la versió. Molts dels seus seguidors a la xarxa social TikTok asseguren que les explicacions són falses i li demanen dades exactes. Dades que, més enllà de la data en què arribaran els extraterrestres a la Terra, @futuretimetraveller no ha pogut o no ha volgut donar. I vostès de quina part estan: somiatruites o lúcid?