'El Vaca', sobre la seva vida després de la presó: «Treballaré com a perruquer a Màlaga»

El jove ha assegurat que «anava molt 'drogat'» quan va cometre el brutal assassinat de la petita María Esther l'any 2011

Familiares Jiménez Villegas
Els pares de la víctima del crim d'Arriate van demanar que es jutgés a 'El Vaca' com si fos major d'edat | Efe

Rubén Vega Ramírez 'El Vaca', l'assassí de María Esther Jiménez, va sortir de la presó el passat dijous després d'haver complert condemna. De nou en el focus mediàtic, Vega ha parlat sobre els fets que van posar fi a la vida de la seva víctima, qui només tenia 13 anys.

 

«Em penedeixo del que vaig fer»

«Em penedeixo de què vaig fer. M'haurien d'haver condemnat a 25 anys, i no a 8, però la llei és la llei», ha lamentat 'El Vaca' en unes declaracions a les quals ha tingut accés 'Espejo Público'. Paral·lelament, ha assegurat que havia consumit drogues quan va cometre el crim: «Va ocórrer perquè jo anava molt 'drogat'».

 

El jove, que ara té 25 anys, ha admès ser conscient d'haver «matat una nena» i ha assenyalat que ha «destrossat dues famílies», la de María Esther i la seva. Els pares han dit creure que 'El Vaca' no podrà reinserir-se en la societat. En la mateixa línia, el programa recorda que els familiars van defensar en el seu moment que es jutgés a l'assassí com a major d'edat, ja que el fet de no fer-ho va ser el que va implicar una reducció de la condemna, que es va establir en «només» vuit anys.

 

La nova vida de 'El Vaca': perruquer a Màlaga

Els fets van tenir lloc l'any 2011 —concretament el 19 de gener. La investigació policial va determinar que 'El Vaca' volia tenir relacions sexuals amb la menor i, en negar-s'hi, va començar a colpejar-la reiteradament amb una pedra fins a matar-la.

 

Ara, després d'haver sortit del centre penitenciari, explica que es mudarà a Màlaga, on ja ha «llogat un pis». «Me'n vaig a treballar com a perruquer en un negoci familiar, amb la meva germana». No obstant això, encara ha de fer front a la indemnització de 220.000 euros que ha d'abonar als pares de María.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari