Fotomuntatge de l'atropellament d'un home a la seva sogra a València

Vídeo: un home atropella la seva sogra i fuig a València

La víctima, una dona de 40 anys, es troba greu, però conscient a l'hospital

Dramàtiques imatges les que arriben des de València, on un home ha atropellat la seva sogra i ha fugit. La Policia Nacional està buscant el presumpte autor del greu atropellament. La víctima es troba en estat greu, encara que conscient, a l'Hospital Clínic de València.

El brutal atropellament ha estat enregistrat amb un mòbil i les imatges ja circulen per les xarxes socials. Veient l'esgarrifós moment de l'atropellament, resulta sorprenent que la dona arribés conscient a l'hospital. I és que al vídeo s'aprecia també com el conductor fuig del lloc dels fets.

La víctima és una dona de 40 anys que va ser traslladada a l'hospital amb una contusió al cap. La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir el succés i trobar com més aviat millor el responsable. També han muntat un operatiu especial per evitar represàlies.

Va tenir un accident hores abans

Els fets van passar aquest dilluns a les 17.40 hores, a la cruïlla entre el carrer José María Haro i Camí del Cabañal. En aquest punt proper a l'institut Serpis, un Volkswagen Touran va atropellar una dona de 40 anys, qui va ser hospitalitzada amb lesions greus al cap.

Muntatge amb foto de l'atropellament
La Policia Nacional busca el conductor de l'atropellament | Espanya Diari

La Policia Nacional va confirmar que la víctima és la sogra del conductor. Segons sembla, el jove no tenia el carnet de conduir en vigor i havia tingut un accident hores abans. Va intentar convèncer la seva sogra que un dels seus fills es fes càrrec de l'accident, cosa que va provocar una discussió.

A les imatges s'aprecien els moments de tensió previs a l'atropellament, amb una acalorada discussió al mig del carrer. Diverses persones es llancen a buscar el conductor, arribant fins i tot a colpejar el cotxe. Però el vehicle fa una volta a la rotonda i accelera atropellant la dona.

Busquen el conductor fugat

Al vídeo s'aprecia com els familiars de la víctima colpegen el cotxe amb barres de ferro durant la discussió. Al matí, el presumpte autor de l'atropellament va patir un accident mentre conduïa sense carnet. I sembla que volia que el seu cunyat es fes responsable davant de la companyia d'assegurances.

Després del brutal atropellament, una ambulància va traslladar la víctima fins a l'Hospital Clínic de València. Els familiars van oferir informació a la policia per ajudar a identificar l'autor de l'atropellament. En aquests moments es troba en parador desconegut, i la policia va darrere seu.

El volen trobar com més aviat millor perquè respongui pels seus actes, però també per evitar possibles represàlies. Els moments de tensió previs a l'accident fa pensar que els familiars podrien prendre's la justícia per la mà. La policia vetlla perquè la situació no es desfermi al barri.

▶️ Vídeo del dia

Fugida a tota velocitat

El conductor fugia a tota velocitat amb el vehicle de la seva propietat i un senyal de trànsit incrustat a la lluna davant. Preocupat, va emprendre la fuga perquè els familiars de la víctima el linxessin. En la fugida també va endur-se el senyal de trànsit i la seva sogra.

A l'accident que va tenir el conductor al matí no es van haver de lamentar danys personals. Però aquest va ser l'origen d'una disputa entre gendre i sogra, a la qual es van afegir altres familiars de la dona. Per això, la policia tem que els fets desencadenin una guerra entre famílies.

Segons fonts oficials, la dona va patir una ferida oberta a la cara i contusions. Va ser ella mateixa qui va explicar a la policia el que va passar abans de ser evacuada a l'hospital, on està sent tractada de les seves lesions. Ara, la policia confia trobar el conductor ràpidament per evitar més problemes.