Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Baralla en un bar de Figueres, a l'Alt Empordà

Vídeo: Autèntica batalla campal amb cadires, plats i gots volant en un bar de Figueres

Els fets han tingut lloc en ple centre de la ciutat gironina

Començament d'any complicat a l'Alt Empordà. Una autèntica batalla campal en un bar de Figueres ha estat la protagonista d'aquest inici del 2023. Un grup de joves, ha destrossat per complet la terrassa d'un bar situat a la Rambla de la localitat. Els fets s'han produït a primera hora del matí d'aquest diumenge passat. 

Per motius que encara a hores d'ara es desconeixen, un grup de joves va iniciar una discussió la qual va acabar de la pitjor manera. Diverses cadires, plats, gots i cendres saltaven pels aires contínuament per intentar ferir al grup contrari. La greu baralla va tenir lloc al voltant de les 8:30 hores del matí d'aquest 1 de gener del 2023. 

Una persona que es trobava al lloc, va decidir gravar el succés a través del seu telèfon mòbil i penjar el vídeo a les xarxes socials. Com és habitual en situacions similars, les imatges de la baralla van córrer com la pólvora i tothom es va fer reso ràpidament. De fet, van ser molts els que van decidir denunciar públicament els fets. 

Les xarxes enceses

D'aquesta manera, diverses personalitats de l'àmbit polític de la localitat, no van tardar a mostrar el seu rebuig davant aquesta multitudinària baralla. Jordi Masquef, portaveu de Junts a Figueres, va qualificar aquest incident com un fet «intolerable».

«Lamentablement el primer dia del 2023 a Figueres ens hem despertat amb aquestes imatges. Malgrat que alguns ho neguin no són només sensacions, i això és simplement intolerable», va piular Masquef al seu compte de Twitter. 

Per la seva banda, la presidenta del Partit Popular de la localitat, Àngela Domènech, també va denunciar els fets. A més, va aprofitar l'ocasió per arremetre contra l'actual alcalde de Figueres, Pere Caselles, per demanar-li que abandonés el seu càrrec al consistori. 

«Podeu estar segurs que faré l'impossible per revertir aquesta situació i NO dubtaré a prendre mesures severes sobre això. Pere Caselles: després de 20 anys, i tot el mal que ha fet a la ciutat, ja és hora que deixeu l’Ajuntament de Figueres».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp