Dues persones nedant en una piscina

Vídeo: Un nen de 2 anys s'ofega en una piscina i cap adult se n'adona

Unes infermeres que estaven en una convenció van reanimar-lo

Agonitzants imatges les que han enregistrat les càmeres de seguretat d'una  piscina  d'un hotel de Michigan, Livònia sobre l'incident que va patir un nen  de dos anys el passat 24 de gener. Tal com es veu al vídeo, hi ha prop d'una dotzena de persones al voltant del menor però en cap moment s'adonen del que està passant.

El petit decideix saltar a l'aigua i pocs segons després comença a ofegar-se, en les imatges es veu com intenta nedar per treure el cap de l'aigua i poder respirar, uns fets que passen completament desapercebuts  per tots aquells que estan al seu costat.

El nen va estar sota l'aigua durant 4 minuts

El nen  de dos anys és incapaç de treure el cap i a poc a poc es va enfonsant dins l'aigua fins a arribar al fons de la piscina. Per sort, una nena de 9 anys s'adona que hi ha algú que resta immòbil en la profunditat de la  piscina  i corre a avisar a la seva padrina que finalment es llença a l'aigua per tal de salvar al nen. Segons la duració del vídeo s'ha pogut deduir que el nen va romandre fins a quatre minuts sota l'aigua.

Segons explica la Policia de Livònia, que és qui ha compartit el vídeo, dues infermeres que es trobaven a l'hotel, per una convenció d'infermeria, van córrer a socórrer al menor tot realitzant-li una reanimació cardiopulmonar i van aconseguir reanimar-lo. El petit va ser traslladat a un centre hospitalari. La policia està investigant els fets.

Finalment, les quatre persones que van salvar la vida al  nen de 2 anys han estat nominades al premi 'Servei Especial' del Departament de Policia de Livònia, un premi que és considerat com el millor honor ciutadà del departament.

També et pot interessar...