ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

El violador de la menor al Port Olímpic va perdre el mòbil durant l'agressió

La víctima va ser amenaçada amb una navalla i un amic que la va intentar ajudar va patir cops i talls
Al número 15 del carrer Salvador Espriu de Barcelona va ser on es va produir la presumpta violació | Google Maps

 

El presumpte violador d'una menor durant la nit del passat dijous al Port Olímpic va perdre el mòbil durant l'agressió sexual, segons ha pogut confirmar 'Metrópoli Abierta'. L'atac va tenir lloc a l'alçada del número 15 del carrer Salvador Espriu, al barri de la Vila Olímpica.

 

La víctima d'aquesta agressió és una noia de 17 anys, la qual va ser obligada a dur a terme pràctiques sexuals a un home que la va amenaçar amb una navalla i la va colpejar. La menor anava acompanyada de dues amigues i dos amics, els quals es van enfrontar a l'atacant. A causa de les discussions, un dels amics de la víctima va patir talls en un dit i diversos cops.

 

A més, durant la violació, l'agressor va perdre el seu telèfon mòbil. El dispositiu va ser recuperat per la policia autonòmica quan van iniciar la investigació en el lloc dels fets.

 

Els serveis d'emergència es van traslladar al carrer Salvador Espriu quan van rebre una trucada d'avís al 112. La menor agredida va ser traslladada a l'Hospital Clínic. Per altra banda, el seu amic ferit amb la navalla de l'agressor va ser atès al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Sant Martí. L'inici de l'actuació policial va ser a les 6.30 h de la matinada de divendres.

 

Dues violacions en menys de 24 hores

Aquesta va ser la segona violació que es va produir a Barcelona en menys de 24 hores, i a pocs metres de distància. El mateix dijous a la matinada, dos turistes suïssos van violar presumptament a una jove belga de 22 anys a la platja del Somorrostro. Els dos sospitosos van ser detinguts per la Guàrdia Urbana de Barcelona a les portes de la discoteca Òpium, on havien passat la nit de festa i on també havien conegut a la víctima unes hores abans.

 

Un dels dos detinguts ha estat ingressat en presó provisional amb fiança de 10.000 euros, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El segon detingut va ser posat en llibertat, ja que la víctima no el va reconèixer, tot i que segueix sent investigat.

 

També et pot interessar...