Investiguen una possible violació a una menor al Maresme

La víctima va denunciar els fets de seguida que van passar

Dos agents dels mossos d'esquadra
Investiguen la violació a una menor al Maresme | Mossos d'esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen la violació d'una menor a Sant Pol de Mar (Maresme). Els fets van tenir lloc la nit de dijous a divendres i la jove va denunciar-ho de seguida a la policia. Els investigadors estan encara recollint proves i testimonis de l'agressió i de moment no hi ha cap detingut. 

El cas es coneix tan sols uns dies després que dues noies denunciessin una altra violació a Catalunya, en aquest cas per part de dos nois de 23 anys i d'origen italià i que ja han estat detinguts. Els fets es van produir la tarda del 16 d'agost en un local de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), quan les noies van conèixer els dos nois, que estaven de turisme a la zona.

Dues agressions sexuals en pocs dies a Barcelona 

Segons van explicar, les noies es van adonar que un dels nois tenia interès per una d'elles, i unes hores més tard, van despertar-se confoses i atordides a casa seva sense saber què havia passat en les últimes hores. Intentant reconstruir els fets de la nit anterior, l'únic que podien recordar era haver estat totes dues nues en companyia dels nois, que volien mantenir relacions sexuals amb elles. 

Els records sobre aquella nit, però, no estaven gens clars i cap de les noies va aconseguir fer memòria sobre com van poder marxar d'aquell pis i marxar a casa seva, especialment tenint en compte l'estat en què es trobaven. Les proves mèdiques que es van fer en un centre hospitalari van revelar que hi havia restes de benzodiazepines a la seva sang, uns fàrmacs que provoquen efectes sedants que es recepten habitualment per combatre l'insomni o l'ansietat.

Les gestions d’investigació van conduir els agents a identificar els presumptes agressors sexuals a través dels seus comptes a les xarxes socials. A més, també van poder ubicar el domicili on s’haurien produït els fets, situat al districte de l’Eixample de Barcelona.

El 20 d’agost els investigadors van arrestar els presumptes autors dels fets per un delicte d’abús sexual. Els Mossos asseguren, a més, que el fet que es tractés de dos turistes que havien de tornar en pocs dies al seu país va accelerar les gestions per localitzar-los i poder-los detenir. Els detinguts van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari