Imatge del Passeig Marítim de la Mar Bella de Barcelona

Violen i li trenquen el nas i la boca a una noia de 19 anys a Barcelona

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va trobar una noia amb signes d’estar desorientada i amb diverses ferides

Nou i terrible succés a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra investiguen una possible agressió sexual al Passeig Marítim de la Mar Bella de Barcelona aquesta nit, segons ha avançat el digital El Caso

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava a la zona va ser alertada per dues joves que van trobar-ne una altra amb signes d’estar desorientada i amb ferides. 

La víctima va ser traslladada a l’hospital i els Mossos estan a l’espera que presenti denúncia. Es tracta d’una zona especialment concorreguda aquests dies per la celebració del Primavera Sound. El mateix mitjà, però, explica que a hores d'ara no es pateix per la seva vida. 

La noia, apallissada

Segons explica El Caso, la noia ha estat apallissada a l'entorn del festival Primavera Sound. Tot i que no es pateix per la seva vida, aquesta ha restat ràpidament traslladada a l'hospital en veure que presentava contusions importants a la zona de la cara, amb trencament de nas i de mandíbula.

La jove ha estat trobada sense sabates ni roba interior, segons explica l'atestat de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Els Mossos busquen l'autor

Els Mossos d'Esquadra busca l'autor dels fets des d'ahir la nit, tot i que ara s'espera a que la jove testifiqui per a poder tenir més detalls de què va passar realment. 

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

S'espera saber si l'assaltant era un conegut de la jove, o algú que passava pel carrer. La Policia també busca esbrinar si la jove havia anat al festival Primavera Sound, que estava tot just a la zona on va tenir lloc la brutal violació. 

Cal destacar, en aquesta línia, que el passat mes de març es va produir un atac similar a la mateixa zona de Barcelona. Allà, un jove va assaltar, robar i violar una noia, a qui va propinar diversos cops de pedra al cap. 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana busquen l'autor dels fets des d'ahir a la nit.