Violenta reacció d'un jove sense mascareta en un tren de Rodalies al Vallès

El jove tampoc tenia un bitllet vàlid pel tren on viatjava

Imatge d'un tren de Rodalies
El jove tampoc tenia un bitllet vàlid pel tren on viatjava | Twitter

Els conflictes per l'ús de la mascareta augmenten dia rere dia. La batalla entre la gent que utilitza la mascareta i aquells que es neguen a dur-la posada creix en tensió cada vegada més. De fet, ha estat la causa que ha provocat l'últim conflicte en un tren de Rodalies

Sense bitllet ni mascareta

El passat cap de setmana, va ser un passatger el qual va començar a pedregar el tren de la línia R3 on viatjava quan estava aturat a l'estació de Canovelles. Segons publica 'Crónica Global', un dels treballadors de seguretat va increpar a aquest passatger, el qual no duia la mascareta, la qual és d'ús obligatori en tots els transports públics. A més, i segons han informat fonts del sector al mitjà citat anteriorment, l'usuari tampoc duia un bitllet vàlid pel tren on viatjava. 

En el moment en el qual el treballador de seguretat va intervenir, el passatger va saltar, primer a l'andana i després a una altra línia de ferrocarril. A banda d'aquesta perillosa acció, va començar a recollir pedres per atacar als vigilants i al vagó que tenia davant. 

Sindicats denuncien un «clima d'incivisme» al transport públic

Davant la violència que estava presentant el jove, treballadors i passatgers van haver de resguardar-se a l'interior del vagó, on les pedres no poguessin arribar. A més, l'agressor no va parar de llençar-les fins que van aconseguir tancar les portes del comboi.

Segons el mitjà citat anteriorment, el sindicat majoritari de la seguretat privada a Catalunya, ADN Sindical, ha denunciat aquest acte i el «clima d'incivisme» que s'està vivint recurrentment en el transport públic. A més, remarquen que són tant el públic com els treballadors qui ho pateixen.

Atropellament mortal a Rodalies entre Tarragona i Torredembarra

Tràgic succés la passada matinada del divendres 14 d'agost a la xarxa ferroviària de les comarques tarragonines. Una persona va ser atropellada mortalment entre Tarragona i Torredembarra, quan passaven cinc minuts d'un quart de sis d'aquesta matinada, tal com ha confirmat Rodalies a TarragonaDigital.

A causa d'aquest incident, es va interrompre la circulació a les línies R14, R15, R16 i R17, les quals passen per aquest punt, i des de Rodalies es va oferir un servei per carretera.


Comentaris

envia el comentari