URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Els WhatsApps intercanviats després de la violació de Manresa confirmen la versió de la menor

Alguns dels missatges enviats pels acusats fan patent que la noia es queixava del dolor que sentia mentre es perpetuaven els fets
Els WhatsApps intercanviats després de la violació de Manresa confirmen la versió de la menor | CatalunyaDiari.cat

 

El judici de 'La Manada de Manresa' està servint per fer sortir a la llum dades desconegudes fins al moment que, a més, reforcen la versió de la víctima. En aquest sentit, i tal com recull 'El País', cal destacar els WhatsApps enviats per diversos dels implicats durant els dies posteriors a la violació, els quals fan patent que la menor d'edat no va consentir les relacions sexuals amb els acusats.

 

«Li vaig ficar els dits i es queixava»

Així les coses, el primer missatge que confirma la qüestió és un que la víctima va enviar a la seva millor amiga: «Tu creus que si vaig bé em follo a vuit persones?», va escriure la menor poc després de ser agredida, en referència a la possibilitat que li haguessin posat alguna classe de droga a la beguda sense que ella en fos conscient.

 

Però no només això. I és que un dels acusats també va fer patent la incomoditat de la víctima mentre es perpetuaven els fets. «Li vaig ficar els dits, i ella estava que es queixava», va escriure Brian M. C., que concloïa el relat amb un «ho vam passar bé».

 

La versió queda corroborada pel testimoni d'un Mosso d'Esquadra, el qual va assegurar que la menor havia declarat davant la policia que sentia dolor mentre abusaven d'ella.

 

La víctima encara creu que la mataran | CatalunyaDiari.cat

 

La menor encara creu que la mataran

La intimidació dels agressors, però, no es va limitar a la nit dels fets. Tal com va relatar la mare de la víctima, la jove encara «creu que la mataran. A Marco, la meva filla li té pànic», quelcom que no és d'estranyar si tenim en compte que, segons la seva versió, un cop van interposar la denúncia la seva filla era perseguida i vigilada pels carrers del municipi.

 

Per la seva banda, la menor va rememorar durant el judici algun dels agònics moments viscuts aquella nit: «Jo estava plorant i tenia a algú amb ulleres a sobre. Crec que era el Negre», explicava, i afegia que «hi havia molta gent masturbant-se».

 

Així les coses, arran dels fets la jove pateix un trastorn ansiós-depressiu, motiu pel qual encara assisteix a teràpia, tal com van confirmar les psicòlogues que l'estan tractant.

 

També et pot interessar...