El riu Brugent, al seu pas per la Riba.

La família del jove ofegat a La Riba fa una col·lecta de diners per poder enterrar el noi

No disposen de mitjans econòmics i han obert un número de compte per recollir aportacions per dur a terme la sepultura del jove. El noi va morir aquest diumenge ofegat al riu Brugent, a La Riba

La família del jove de 17 anys que va morir aquest diumenge ofegat al riu Brugent, a La Riba,  ha iniciat una col·lecta de diners per poder donar sepultura al noi.

Segons han explicat a TarragonaDigital i també a través de les xarxes socials, els familiars del jove, d’origen dominicà però residents a Tarragona, no compten amb els mitjans econòmics necessaris per fer front al funeral del noi.  És per això que han demanat ajut a la comunitat llatina de les comarques tarragonines, per poder dur a terme aquesta despesa.

D’altra banda, han obert el següent número de compte, per si qualsevol ciutadà vol col·laborar amb la causa fent un donatiu, per petit que sigui: ES 9421001327560200191529.

El jove es va ofegar aquest diumenge a La Riba

Els fets van passar aquest diumenge 10 de març mentre el noi, de 17 anys, es banyava al riu Brugent, a La Riba. Segons les primeres informacions, el jove s’hauria llençat a l’aigua sense saber nedar. El jove es va acabar ofegant i perdent la vida. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va practicar les maniobres de respiració al menor, sense poder salvar-li la vida. Al lloc dels fets també es van desplaçar els Bombers de la Generalitat.

Dos joves més, de 19 anys, que també anaven amb la víctima, van resultar ferits lleus arran del succés, i traslladats al Pius Hospital de Valls.

La zona on van passar els fets és molt transitada per excursionistes que aprofiten la presència del riu per remullar-se o banyar-se. Es tracta d’un punt del riu que aniria en paral·lel al punt quilomètric 4 de la carretera comarcal TV-7044 que enllaça La Riba amb Farena.