Un nou detingut a Torredembarra per violència masclista

El presumpte agressor va ser arrestat quan pretenir denunciar la seva víctima, embarassada

Si aquest dimecres explicàvem que en els darrers vuit dies havien estat detinguts dos homes a Torredembarra per presumptes delictes de violència masclista, aquest dijous, 30 de maig, s'ha conegut un nou cas a la mateixa vila. Un home va ser detingut la tarda d'aquest dimecres, dia 29, per, presumptament, agredir la seva parella, que està embarassada. La Policia Local torrenca va detenir l'home quan va anar a la caserna amb la intenció de denunciar la dona.

Agredeix la seva dona embarassada i intenta denunciar-la

Cap a dos quarts de sis de la tarda d'aquest dimecres, 29 de maig,  els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que, en un pis del carrer del Rosari, al centre de Torredembarra, s'estava produint una sonora discussió entre una parella. Els Mossos van trametre  l'avís a la Policia Local per tal de poder actuar amb més rapidesa.

En arribar-hi, el presumpte agressor ja no era a l'habitatge i  els agents es van trobar la víctima, que està embarassada, molt nerviosa. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques va atendre-la i posteriorment se li va practicar la revisió mèdica requerida, on se li van detectar lesions als braços i al coll.

L'home volia denunciar la dona

El presumpte agressor no era ja a l'habitatge a l'arribada de la policia torrenca, però va acabar detingut pocs minuts més tard. Així,  l'home va presentar-se a la caserna de la Policia Local de Torredembarra amb la intenció de posar una denúncia i demanar una ordre d'allunyament de la seva parella.

En demanar-li les dades del seu domicili, es van adonar que es tractava del mateix habitatge on havien actuat feia uns minuts, de manera que van acabar detenint l'home per un presumpte delicte de violència domèstica. Aquest és el tercer cas de violència masclista amb detinguts a Torredembarra en els darrers nou dies.

També et pot interessar