Policia Local de Torredembarra

Detenen dos homes a Torredembarra per violència masclista

Els fets s'han produït els passats dies 21 i 28 de maig

Dos homes han estat detinguts en els darrers dies a Torredembarra per dos episodis de violència masclista per part de la Policia Local de la vila. La darrera d'aquestes detencions va tenir lloc aquest mateix dimarts, 28 de maig, pels volts de les onze de la nit, quan els agents van rebre l'avís d'una presumpta agressió masclista al centre de la localitat, en concret al carrer dels Països Catalans.

El segon detingut per violència masclista en només vuit dies a Torredembarra

Segons ha informat el sotsinspector en cap de la Policia Local torrenca, Miquel Àngel Marchal, a l'emissora municipal Ona la Torre, aquesta no és la primera detenció per un presumpte delicte d'aquestes característiques a la vila en els darrers dies. Tot just el passat dimarts, dia 21 de maig, es va produir una altra detenció quan un home resident a les illes Canàries que es trobava de vacances a la Torre va agredir la seva parella.

Per a aquesta darrera detenció, la Policia Local torrenca va haver de multiplicar esforços: van caldre fins a vuit agents per immobilitzar el presumpte agressor, que va acabar arrestat i que, finalment, va acabar sense oposar resistència.

Detingut al carrer de Rodes per intentar robar a l'interior d'una furgoneta

També aquest dimarts, 28 de maig, la Policia Local de la Torre va practicar una altra detenció: en aquest cas, a  un home que va protagonitzar un robatori en grau de temptativa al carrer de Rodes de Torredembarra. En concret, un repartidor de paquets va enxampar un individu dins de la seva furgoneta de repartiment mentre pretenia endur-se alguns dels objectes que hi havia al seu interior.

Va ser el mateix repartidor qui va retenir l'home fins a l'arribada de la Policia Local de Torredembarra, que ràpidament es va desplaçar fins al lloc dels fets i va dur a terme aquesta detenció.

També et pot interessar