Vale Pino, Somaya El Asri i Arturo Sánchez.

Pino presenta dos independents més per a la llista del PSC a Torredembarra

Fa un mes, els socialistes ja havien presentat Manel Álvarez i Angie Muñoz

Dos nous fitxatges del PSC per a la seva candidatura electoral d'aquest proper mes de maig. La llista que liderarà l'actual primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, comptarà amb Somaya El Asri i amb Arturo Sánchez. Aquest diumenge, els socialistes torrencs van donar a conèixer la seva incorporació a la candidatura a través de les xarxes socials.

El Asri i Sánchez se sumen al projecte de Vale Pino

Així doncs, Somaya El Asri Zigaf, graduada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, formarà part de la candidatura de Vale Pino i podria ocupar algun dels llocs de la meitat alta de la llista. Implicada en el treball per la convivència, la integració i la diversitat, El Asri és un jove fitxatge de la candidatura socialista a la Torre.

Al seu costat, també s'incorpora a la candidatura Arturo Sánchez Miranda, que és tècnic electromecànic de professió. Vinculat als moviments antidesnonaments i al món de l'esport, Sánchez  ja va formar part de la llista del PSC que Jordi Solé va encapçalar l'any 2015, sent el número 8 de la candidatura.

Dos fitxatges més, després de Manel Álvarez i Angie Muñoz

Aquests dos fitxatges independents se sumen, doncs, als que el PSC va anunciar el passat 28 de gener. Llavors, van ser Manel Álvarez i Angie Muñoz els dos candidats que va presentar Vale Pino, anunciant que s'incorporaven al projecte socialista per aaquest 2019. 

Manel Álvarez té 29 anys i és una persona prou coneguda a la Torre per la seva  vinculació amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Graduat en Criminologia, Álvarez també està implicat en els moviments veïnals del municipi. Angie Muñoz, per la seva banda, té 38 anys. És tècnica superior d'administració de finques i està vinculada al món de l'esport.  Dels quatre candidats presentats fins ara, però, es desconeix quin lloc concret de la llista ocuparan.

També et pot interessar