Llums de Nadal a la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès vol repetir l'èxit de la campanya comercial 'Troba la llum de Nadal'

Entre el 10 i el 19 de desembre, comprar en establiments bisbalencs tindrà premi

La Bisbal del Penedès repeteix aquest desembre la campanya comercial 'Troba la llum de Nadal', que va tenir un gran èxit l'any passat. És una campanya impulsada per l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona, amb el suport de la Diputació, per dinamitzar el teixit comercial local. L'objectiu és promoure les compres nadalenques en establiments de proximitat.

Així, entre el 10 i el 19 de desembre, els veïns que comprin o adquireixin serveis als comerços bisbalencs podran anar segellant una butlleta. Amb el segell de cinc establiments ja podran rebre una tassa bisbalenca plena de mots del lèxic local. Amb la butlleta completa, rebran l'arbre lluminós de Nadal, que es pot anar a buscar al consistori (un per família).

Amb la butlleta també es podrà participar en un sorteig de quatre lots de productes bisbalencs. Els comerços publicaran les seves promocions amb l'etiqueta #JoComproALaBisbal. Amb el mateix 'hastag', els clients podran penjar les seves fotos a Instagram, on poden etiquetar l'Ajuntament. 

Repetir l'èxit del 2020

Judith Vidal, regidora de Comerç, ha recordat que la campanya del 2020 «va ser un èxit que esperem repetir». Per això s'han preparat dos obsequis destacats, un dels quals és la llum de Nadal. «Va agradar molt l’any passat i per això hem optat per canviar el disseny, però tornar a apostar per aquest regal», segons Vidal.

L'altra són les tasses amb les paraules de la parla bisbalenca, que la regidora està convençuda que «agradaran molt». Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Comerç, Laura Roigé, ha destacat les «sinergies» que s'han creat amb el comerç local a través de les campanyes del 2021. «Han aconseguit generar una gran visualització a les xarxes socials i un millor posicionament comercial de la Bisbal», ha afegit.

Tasses de la campanya comercial de la Bisbal.
Es podran obtenir tasses amb mots de la parla bisbalenca. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Encesa de les llums de Nadal

Just abans de la campanya, el dijous 9 de desembre, es farà l'encesa de les llums de Nadal a la Bisbal. Serà amb un acte a la plaça de l'Església a les set de la tarda, on es comptarà amb l'actuació de la Xaranga Bandsonats. L'actuació forma part de la campanya de dinamització del comerç Baix Penedès Actiu 2021, impulsada pel Consell Comarcal

Durant l'acte es podrà degustar cava dels Cellers Domenys i la xaranga recorrerà els carrers on hi ha comerços que participen en la campanya. A més, la festa comptarà amb la presència dels Llumillums, dos éssers lluminosos que anunciaran l'arribada de la Llum de Nadal.