El Carnaval de Cunit, en una imatge d'arxiu

Carnaval des de casa: Cunit proposa una festa diferent per aquest 2021

Sense esdeveniments al carrer, els concursos agafen el protagonisme

Cunit no renuncia a celebrar el Carnaval d'aquest any 2021, tot i que la pandèmia del coronavirus obliga a fer una festa molt diferent. En aquest sentit, no hi haurà ni rues ni esdeveniments al carrer, i les propostes se circumscriuen als nuclis familiars i a les xarxes socials.

Guarniment de balcons i fotografies

L'Ajuntament i la Coordinadora de Colles han preparat dos concursos que es faran entre els dies 11 i 17 de febrer. Un d'ells serà el de guarniment de balcons amb motius carnavalescos. Les inscripcions es poden fer fins al 10 de febrer al telèfon 619 65 56 90 o al correu electrònic acc.carnavalcunit@gmail.com. Hi ha tres premis relacionats amb el comerç local, que es donaran a conèixer el 18 de febrer.

L'altre concurs serà el de fotografies que es farà a través d'Instagram i que té un motiu diferent cada dia. Des del dia 11 fins al 17 s'hauran de penjar fotografies relacionades amb diferents aspectes del Carnaval, com ara les coreografies, les truites, les disfresses, els balcons decorats o els dibuixos de sardines. Els guanyadors s'anunciaran el 22 de febrer.

La regidora de Cultura, Montse Càmara, ha apuntat que el municipi no vol renunciar «al Carnaval ni molt menys a totes les emocions positives que ens genera aquesta gran festa», esperant que la festa pugui tornar en tota la seva esplendor el 2022. Calafell també ha optat per fer actes en format digital i un concurs de guarniment de balcons.