Tancament del pàrquing del carrer de la Cerdanya del Vendrell.

Comença el tancament del pàrquing del carrer de la Cerdanya del Vendrell

L'espai funcionava de manera incorrecta com a zona blava

Les obres per reconvertir el pàrquing de zona blava del carrer de la Cerdanya del Vendrell en un aparcament privat ja han començat. En aquests moments s'està fent el tancament del recinte, de manera que els vehicles no hi puguin entrar lliurement.

Aquest espai ha estat funcionant els últims anys com a zona blava de forma incorrecta, ja que és de titularitat privada. El grup d'ERC-Som Poble ho va denunciar el passat mes de juny en un ple, i des del govern local van admetre que calia suspendre la zona blava.

Aparcament privat

A part d'ara, el pàrquing seguirà sent gestionat per Parven, però funcionarà com un aparcament privat. ERC-SP també va preguntar què passava amb les multes de zona blava que s'havien cobrat els últims anys. Des del govern van respondre que havien encarregat un informe a la URV sobre l'assumpte.   

Fa dos anys, l'Ajuntament del Vendrell ja va ser condemnat en un judici per no pagar el lloguer d'aquest solar des de l'any 2016. Un cop extingit el contracte amb el consistori, Parven va procedir a llogar el solar, però el va seguir usant com a zona blava, quan no formava part de la concessió. Des d'ERC-SP van denunciar una altra zona blava, aquest cop a Coma-ruga, que també estaria fora de la concessió.