L'edifici Tabaris de Coma-ruga.

El Tabaris de Coma-ruga es farà de nou mantenint l'actual estructura

Des de Primàries no veuen la necessitat de fer l'edifici igual

La polèmica al voltant de les obres de l'edifici Tabaris de Coma-ruga continua. Després que a finals de setembre es conegués que el cost d'aquestes obres —incloses dins el projecte FEDERs'havia disparat pel mal estat en el qual es troba l'edifici, ara s'ha confirmat que aquest s'haurà d'enderrocar i tornar a fer de nou, tot i que es mantindrà l'estructura actual.

Això ha generat queixes entre alguns partits de l'oposició. Des del Vendrell Primàries, Josep Maria Llasat ha assegurat que l'Ajuntament havia «amagat als veïns de Coma-ruga que l'edifici s'enderrocarà completament i es trauran els fonaments». De la mateixa manera, Llasat qüestiona que calgui aixecar el nou edifici mantenint l'estructura de l'antic, ja que això en dispara el cost, i aposta per fer un Tabaris «del segle XXI». 

Fer un nou edifici amb l'estructura actual

Des de l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Kenneth Martínez, apunta que el projecte que es va presentar era per recuperar aquest edifici, i defensa que cal «una sala de grans dimensions per poder acollir els mosaics de Santiago Padrós, que tenen un valor patrimonial». El batlle afegeix que rehabilitar l'edifici en el seu estat actual resultaria «molt complicat i costós», raó per la qual es farà de nou però respectant la seva estructura anterior.