L'arbre de Nadal gegant de la plaça Nova del Vendrell.

L'encesa de més de 230 llums de Nadal dona el tret de sortida a les festes al Vendrell

La plaça Nova acull un any més el gran arbre de Nadal impulsat pel Comerç del Vendrell

El Vendrell enceta la campanya de Nadal 2021 aquest divendres 3 de desembre amb l'encesa de la il·luminació de Nadal. Enguany s'han instal·lat més de 230 lluminàries de Nadal a tot el municipi, una xifra similar a l'any passat. El seu desplegament, com els últims tres anys, va a càrrec de l'Ajuntament.

L'encesa es farà de forma separada als diferents nuclis marítims i al centre de la ciutat. Primer es farà a la plaça de Sant Salvador, a les 17.30 hores. Tot seguit vindrà el torn de Coma-ruga (17.45, oficina de Turisme), i el Francàs (18.00, rotonda de la Via de Comunicació Social). 

Al centre del Vendrell l'encesa es farà a les 18.30 hores a la plaça Vella. Des de mitja hora abans ja hi haurà xocolatada popular, animació de personatges infantils i una cantada de nadales a càrrec d'Eva Cabanes i Albert Recasens.

230 llum de Nadal a tot el municipi

El repartiment de les llums de Nadal és similar als últims anys, amb el gran gruix al nucli antic, al Tancat i a l'avinguda Palfuriana. També s'han posat lluminàries a les diferents entrades al municipi, així com als diferents nuclis. A la plaça Nova hi ha el tradicional arbre de Nadal gegant impulsat pel Comerç del Vendrell, que ja està il·luminat des del passat divendres. 

L'encesa de les llums suposarà també l'inici de diverses activitats relacionades amb les festes nadalenques. El mateix divendres s'ha programat un concert de nadales del grup de música tradicional Ço del Botafoc. Es farà a l'Auditori del Tívoli a les 20.30 hores, de forma gratuïta.

Durant el llarg cap de setmana de pont també hi haurà activitats a Coma-ruga vinculades amb el FEDER i amb el Nadal. Una de les novetats serà la recerca del tió programada pel dilluns 6 de desembre als jardins de l'Alberg de Santa Maria del Mar

Pel dissabte 18 de desembre ja s'ha anunciat també el retorn de la Trobada de Tions, que el 2020 es va suspendre per la Covid. Es farà a la plaça Nova de les 17.00 a les 20.00 hores. En els pròxims dies s'anunciaran més actes relacionats amb les festes de Nadal al Vendrell.