L'Enramada de l'Arboç.

L'Enramada de l'Arboç torna aquest octubre, però amb diversos canvis

S'amplia la durada i s'ha buscat un emplaçament més gran

L'Enramada de l'Arboç torna aquest 2021, després que l'any passat sucumbís a la pandèmia del coronavirus. L'Ajuntament ha anunciat que la vuitena edició de la fira de la coca enramada es farà entre els dies 22 i 24 d'octubre. Una mostra que retorna, això sí, amb diversos canvis.

Un d'ells és que l'esdeveniment s'amplia fins als tres dies, per esponjar així el volum de gent. De la mateixa manera, hi haurà un canvi d'ubicació, traslladant-se a la zona exterior del Poliesportiu Municipal. Aquest és un indret més ampli i ben airejat, el que permetrà complir amb les mesures de seguretat.

Forners, bodegues i productors del territori

L'Enramada comptarà amb un bon nombre d'estands de forners, així com de bodegues i productors del territori. Es faran 'showcookings', tastos i s'exposaran productes de proximitat. De la mateixa manera, es comptarà amb concerts per amenitzar la visita i una caminada popular.


La mostra començarà el divendres 22 a les sis de la tarda i s'allargarà fins al diumenge 24, a les 16.00 hores. Pròximament s'anunciaran tots els detalls i altres sorpreses.