Jaume Casañas, al ple d'investidura de juny del 2021.

El govern de Cunit es posa a disposició de l'Oficina Antifrau i defensa la seva «transparència i legalitat»

El consistori reitera que per al nou contracte es vol comptar amb la participació ciutadana per decidir el model

El govern de Cunit format per PSC i Impulsem Cunit ha emès un comunicat per respondre a les acusacions de la CUP sobre el contracte de la brossa. Els cupaires han denunciat a l'Oficina Antifrau unes suposades «irregularitats» en la concessió i les pròrrogues d'aquest servei.

Des de l'equip de govern s'han posat «a disposició de qualsevol organisme auditor» per atendre «els requeriments que siguin necessaris». En aquest sentit, han defensat que «la transparència i la legalitat són principis inviolables» del govern municipal.

Preparant el nou contracte

En el comunicat, PSC i Impulsem recorden que «des de fa mesos s'està treballant en el futur» d'aquest contracte, la concessió del qual acaba el 2022. La nova concessió, apunten, haurà de ser «sostenible, garantir la legalitat ambiental, i afavorir la convivència i el respecte per l'entorn».

Per decidir el nou model de recollida de residus, el govern reitera que s'impulsarà «un procés transparent i participatiu». La intenció és recollir les «opinions, suggeriments i propostes» dels veïns del municipi.