El Poliesportiu de la Bisbal del Penedès.

La justícia paralitza el desallotjament del Club Segle XX de la Bisbal del Penedès

El jutge estima la mesura cautelar presentada per l'entitat

Nou capítol en l'enfrontament que mantenen l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i l'entitat Club Segle XX. El Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Tarragona ha estimat la mesura cautelar sol·licitada per l'entitat, amb la qual cosa ha paralitzat l'ordre de desallotjament en un màxim de trenta dies que el consistori havia donat al Club Segle XX.

El jutge dona la raó a l'entitat i estima que l'Ajuntament no pot acordar el desallotjament sense que abans es resolgui el contenciós que el Club Segle XX va presentar contra l'acord de nul·litat del contracte de lloguer. De la mateixa manera, el jutge suspèn l'acord de nul·litat de contracte, i dona audiència a l'Ajuntament perquè presenti les al·legacions que consideri oportunes.

Nul·litat de contracte de lloguer

El ple de l'Ajuntament del passat 4 d'agost va acordar la nul·litat del contracte de lloguer que el consistori i el Club Segle XX havien formalitzat l'any 2013. L'actual govern, seguint les conclusions d'una auditoria que es va impulsar, considera que el contracte es va fer de forma irregular, ja que s'hauria d'haver fet un concurs públic que no va existir. El Club Segle XX rebutja les conclusions a les quals arriba l'auditoria i va presentar un contenciós a la justícia.