El gos Warrior.

Un lluitador: l'esforç de Warrior i els seus cuidadors per «conquerir la vida dia a dia»

El gos brutalment maltractat al Vendrell es recupera en una clínica de Mollet del Vallès

El gos que va ser trobat amb lesions molt greus per un possible maltractament al Vendrell segueix lluitant per la seva vida. Des de l'associació PASOS del Vendrell han informat que l'animal, rebatejat com a Warrior, està sent tractat en una clínica de Mollet del Vallès. Després de passar dos dies a la clínica Vidavet de Calafell, el gos va ser traslladat a l'hospital Veteralia, on se segueix recuperant.

Tot i el seu estat fràgil, l'animal continua la seva lluita per «conquerir la vida dia a dia», segons expliquen des de PASOS. I ja hi ha indicis que permeten ser una mica més optimistes. Amb un parell de dies, les seves lesions del cap han millorat notablement. 

Crida a la solidaritat

Després que l'Ajuntament cobrís els primers costos del seu tractament, des de l'associació vendrellenca han fet una crida a la solidaritat. Han demanat que tot aquell que pugui ajudar amb alguna aportació serà molt benvingut. Cal fer front als costos de la seva hospitalització i curació.

Paral·lelament, des de PASOS ja han formalitzat la denúncia a la policia local del Vendrell, per mirar de trobar els autors de l'atac. Fa uns dies, des de l'Ajuntament del Vendrell van informar que la policia ja tenia dos sospitosos, que havien estat identificats. El consistori es podria presentar com acusació particular en un eventual procés judicial. 

Es va poder confirmar que el gos tenia xip, però no estava donat d'alta al registre estatal d'animals. Això fa pensar que provindria de fora de l'Estat espanyol. Des de la policia segueixen amb la investigació per trobar els responsables d'aquest delicte de maltractament animal.

Warrior va ser trobat el 24 de novembre al costat d'uns contenidors al Vendrell, a prop del supermercat Dia. Tenia bona part de la pell cremada, cosa que li havia fet perdre la visió, i presentava nombroses lesions. També tenia una fístula oronasal i presentava un objecte estrany a l'abdomen, segons es va poder veure amb una radiografia.