El carrer de la Cristina Baixa del Vendrell.

La remodelació del carrer de la Cristina Baixa del Vendrell es farà durant el 2022

La licitació es farà conjuntament amb la de les obres del pont i la plaça de França

La remodelació del carrer de la Cristina Baixa del Vendrell es farà durant l'any 2022. Així ho ha assegurat l'alcalde del municipi, Kenneth Martínez, a aquest mitjà. La licitació dels treballs es farà al mateix moment que la del pont i la plaça de França.

Aquesta setmana comencen les obres d'ampliació de l'illa de vianants al carrer de les Quatre Fonts. Els treballs serviran per tallar el trànsit de forma definitiva al pont de França. Però les obres en aquesta important infraestructura que uneix el Tancat i el centre no començaran encara.

Està previst que les pròximes setmanes es licitin els treballs de la zona que comprèn el pont i la plaça de França. Serà en aquest moment quan també es faci la licitació per a les obres del carrer de la Cristina Baixa. «Si no hi ha res estrany, les màquines ja haurien d'estar treballant el 2022», ha asseverat Martínez.

Una reivindicació dels veïns

D'aquesta manera, aquest estret carrer que connecta amb la zona del CAP esdevindrà també de vianants. Els veïns fa anys que es queixaven de la perillositat que suposaven les voreres tan petites i el pas dels vehicles. La via suporta un trànsit força elevat, i molts vehicles circulen a una velocitat excessiva.

El 2018, els veïns van constituir una comissió de treball en la qual van elaborar un seguit de peticions de millora. A principis d'aquest 2021, des de l'Ajuntament es va avançar que el carrer es remodelaria per donar prioritat als vianants, però no es va concretar si el trànsit s'acabaria prohibint. Ara, Martínez confirma que el carrer serà només per a vianants, i que els únics que podran passar-hi amb cotxe seran els veïns