Ajuntament de Vimbodí i Poblet

El Vilatà de l'Any: arriba un nou joc de pistes a Vimbodí i Poblet

Les places són limitades i cal fer una inscripció per a cada grup

Vimbodí i Poblet acull el concurs “El vilatà/ana”, una activitat que té per objectiu apropar la cultura vimbodinenca als seus ciutadans a través d’un joc de pistes que requereix d’enginy, habilitat i coneixements culturals.

Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà tindrà lloc el dimecres, 3 d’agost a les 22.00 h a la plaça Major de Vimbodí.

Les places són limitades i cal fer una inscripció per a cada grup. Els grups no podran superar les  6 persones i si aquests estan compostos per a menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Tots els grups hauran de portar un telèfon mòbil per a poder jugar. Hi haurà premi per als finalistes.

Sega a Santa Coloma de Queralt

Per altra banda, ahir dijous dia 28 de juliol a les 10:00 del matí, es va celebrar l’acte de la Sega del Blat de Mestral 2022 a les instal·lacions de Coperal, a Santa Coloma de Queralt.

L’acte ha estat organitzat per Coperal, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Reus i Concactiva. La participació total ha sigut aproximadament de  25 persones. A més de les ja nomenades, van assistir representants de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, Ajuntament de Rocafort de Queralt o el Gremi de Froners de Reus i Baix Camp entre d’altres.

La jornada va començar amb puntualitat amb una recepció i salutació de les autoritats i convidades. Acte seguit estava planificat continuar amb el començament de la sega del camp amb la varietat de blat panificable apte per a la farina de mestral, però no es va poder dur a terme degut a les inclemències meteorològiques, amb tempesta durant tot el matí. Tot i així, els assistents van poder veure de primera mà la farina de mestral a les mateixes instal·lacions de Coperal.