Ana López recolzada a la barana d'un pont de Cambrils

Ana López, exportaveu del PSC de Cambrils, explica per què va deixar la política

Ho ha explicat a Ràdio Cambrils, on ha fet un repàs de la seva trajectòria al consistori cambrilenc

Ana López aparcava la seva carrera política el passat 13 d'octubre. Després de 18 anys com a regidora de l'Ajuntament de Cambrils, l'exportaveu del grup municipal del PSC, s'apartava de la primera línia.

Una acció que responia a «motius personals» i ho feia deixant al partit al govern municipal, després de fer fora ERC i Junts del govern cambrilenc en una moció de censura

En una entrevista a Ràdio Cambrils, Ana López ha fet un repàs a la seva extensa carrera política al municipi de la Costa Daurada. A més, ha detallat el motiu del seu adeu.

Ana López, «alliberada»

Ana López s'ha obert. L'exportaveu del PSC ja no forma part de la primera plana política de Cambrils. Ara, segons ha assegurat al citat mitjà, té tot el temps del món per a ella mateixa, la seva família i la seva empresa.

Després d'una trajectòria de 18 anys, on ha fet innumerables sacrificis en tots els àmbits per la política, ara se sent «alliberada». Tot i ser la seva gran passió, ha assegurat que feia molt de temps que estava esgotada i decideix apartar-se perquè no podia donar el cent per cent. 

L'entrada al nou govern municipal li suposava, de nou, un gran esforç. Per tot plegat, l'honestedat amb ella mateixa i el fet de no poder assumir el nou càrrec, la van portar a abandonar la seva carrera política.

A més, Ana López ha estat molt clara a Ràdio Cambrils parlant del seu futur. Reconeix que la seva renúncia ha suposat treure's un pes de sobre. Ha assegurat que veu inviable tornar a la política a mig o llarg termini i que no la troba gens a faltar. 

Els millors i pitjors moments d'Ana López

En un breu repàs de la seva carrera política, Ana López assenyala el període del 2003 al 2007 com els millors moments. Els projectes liderats o l'equip de treball que hi havia, han estat els motius escollits d'aquests moments, a més de la posada en marxa de la Fira del Vi, entre altres. També se sent molt orgullosa del seu període com a responsable de Turisme i Promoció Econòmica.

Tot i això, també n'ha assenyalat de dolents durant la seva trajectòria. Sobretot, el moment que es va viure amb l'atac terrorista l'any 2017 o l'ERO a l'Ajuntament, entre altres. Així mateix, li hauria agradat consolidar més acords amb altres partits o les desavinences en l'actual mandat amb l'exalcaldessa Camí Mendoza.