L'alcaldable taronja salouenc, l'advocat Pere Lluís Huguet, amb els regidors de C's al consistori de Salou.

Ciutadans Salou denuncia Pere Granados per «ús partidista de les xarxes socials del consistori»

La formació taronja ho ha denunciat davant la «Junta Electoral de la Zona» | FUPS acusa a la portaveu de C's «de mala fe i hipocresia»

Denúncia paradoxal la que s'ha viscut el matí d'aquest dimarts, 26 de març, a l'Ajuntament de Salou. El grup municipal de Ciutadans a Salou, acompanyats pel seu alcaldable, l'advocat reusenc Pere Lluís Huguet, ha fet públic que  ha presentat una denúncia «contra Pere Granados, davant la Junta Electoral de Zona, per l'ús partidista de les xarxes socials de l'Ajuntament».

La paradoxa és que Ciutadans ha denunciat l'ús partidista del consistori des del mateix consistori i rodejat de la marca turística del municipi. I conscients que ja estem en precampanya, els taronges han presentat, mitjançant la seva portaveu municipal, Reyes Pino, al seu alcaldable, encara no ratificat oficialment, «com l'advocat que es va posar a disposició de la formació fa mesos i amb qui treballem de forma conjunta».

«Enllaç al perfil personal de l'alcalde»

I pel que fa a la denúncia en si mateixa, Ciutadans ha explicat que «totes les entrades dels perfils de l'Ajuntament tenen un enllaç al perfil personal de l'actual alcalde i, a més, els comptes oficials del consistori inclouen anuncis sobre obres o fites aconseguides». 

«Aquesta pràctica trenca la neutralitat que exigeix l'article 50 de la Llei de Règim Electoral (LOREG) i és una falta de respecte als ciutadans», ha concretat  Pere Lluís Huguet.

La formació taronja ja va presentar fa uns dies un escrit a l'Ajuntament en què denunciava aquesta pràctica. «Però enlloc de rectificar aquest ús dels mitjans oficials en benefici propi, la resposta de l'actual alcalde ha estat incrementar la utilització partidista de les xarxes socials», ha dit Huguet. 

«Davant d'aquesta situació, hem hagut de portar el tema a la Junta Electoral de Zona» ha reblat qui és el nou líder de Ciutadans al municipi de Salou.

La resposta de FUPS

Respecte la denuncia presentada pel grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Salou a la Junta Electoral de Zona, on s’acusa de l’ús partidista de l’alcalde de les xarxes socials de l’Ajuntament en periode electoral, el grup municipal de FUPS ha sortit al pas. 

Des de FUPS han considerat que  «és una lamentable demostració de mala fe, d’hipocresia i de manca d’ètica, perquè és el grup municipal de la Sra Reyes Pino el que des del dia 4 fins avui ha utilitzat el seu espai a la web municipal amb un link al perfil del seu partit». Per FUPS això suposa no solament un incompliment de la llei sinó també «que la portaveu de C’s no practica amb l’exemple i que només pretenen perjudicar l’alcalde manipulant l’opinió pública».  

També et pot interessar: