Tot a punt pels nou concerts de la 44a edició del FIM de Cambrils

Aquest dimarts s'ha començat a muntar el gran escenari que acollirà els multitudinaris concerts

Falten només quatre dies perquè comenci un dels grans esdeveniments de l'estiu de la Costa Daurada. Aquest dissabte, 28 de juliol, el Festival Internacional de Música de Cambrils donarà el tret de sortida a la seva 44a edició amb nou grans concerts que ompliran el Parc del Pinaret de gom a gom. Aquest dimarts, 24 de juliol, l'equip del festival ha estat treballant en els aspectes més tècnics com és l'aixecament del gran escenari que acollirà els artistes i de les grades seuran els assistents.

Un gran escenari amb so i il·luminació potents

Enguany, els artistes podran oferir el seu espectacle a sobre d'un escenari de 8 metres d'alçada, 22 d'amplada i 12 de fondària. Els tècnics han acabat de muntar tota l'estructura de l'escenari i durant aquest dimarts s'enllestirà el so, una altra part imprescindible per qualsevol festival de música, així com la il·luminació, l'aspecte que acaba de posar la cirereta del pastís als grans concerts que tindran lloc al Parc del Pinaret. Respecte el volum de capacitat d'il·luminació i so, aquest any es comptarà amb 100.000 watts de potència per a cadascuna de les parts. 

El FIMC es caracteritza per l'espectacularitat del seu escenari.
El FIMC es caracteritza per l'espectacularitat del seu escenari. | Isma Llanes

 

Les grades, numerades i amb capacitat per 800 persones

Els tècnics també han començat a muntar la graderia que ha d'acollir el públic assegut del festival. Com a novetat, enguany la disposició de les grades consta d'un mòdul amb tres àrees, amb una de central més gran, fet que suposa un pas endavant respecte les edicions anteriors. A més, en aquest 44è festival, per primer cop cada seient de les grades anirà numerat, i tindran una capacitat per a 800 persones, aproximadament. 

Cal destacar, també, la col·locació de la resta d'elements de producció, com són els lavabos i el condicionament de la zona gastronòmica. Amb la vessant gastronòmica, el Festival Internacional de Música de Cambrils aposta per un maridatge entre el festival de música, l'oci i l'experiència.

Les grades poden acollir una capacitat de gairebé 800 persones.
Les grades poden acollir una capacitat de gairebé 800 persones. | Isma Llanes

 

Kase.O, David Bisbal, Juanes o la Pegatina, al FIMC

EL 44è Festival Internacional de Música de Cambrils s'inaugurarà aquest dissabte, 28 de juliol, de la mà del raper Kase.O, que aterrarà a Cambrils amb la seva gira 'El Círculo'. El festival continuarà el diumenge, 29 de juliol, amb  Hija de la Luna, el grup de tribut a Mecano encapçalat per l'actriu i cantant Robin Torres. 

El dijous 2 d'agost serà el torn de Jorge Drexler, que presentarà el seu últim disc 'Salvavidas de Hielo' als ritmes de tango, jazz, rock, cúmbia o bossa nova. Miguel Póveda també farà parada a Cambrils, el divendres 3 d'agost, actualment un dels artistes més representatius del flamenc, que portarà la seva gira 'EnLorquecido Tour'. David Bisbal actuarà al Parc del Pinaret el dissabte 4 d'agost per presentar en concert el seu nou i renovat espectacle 'David Bisbal Tour 2018'. 

FIMC 2017 | Michael's Legacy, tribut a Michael Jackson
Imatge de l'edició del 2017 del FIMC.  | Laia Solanellas

 

El diumenge 5 d'agost farà parada a Cambrils Juanes, un dels més grans artistes del rock espanyol i guanyador de diversos premis Grammy. Juanes presentarà el seu últim treball 'Mis planes son amarte', que fusiona ritmes folklòrics colombians amb el rock i el pop. La banda juvenil Sweet California actuarà al FIM de Cambrils amb el seu últim disc que porta per nom '3', el pròxim dijous 9 d'agost. Els dos últims concerts d'aquesta 44a edició del festival aniran a càrrec de La Pegatina, el 10 d'agost, que oferiran el seu divers repertori caracteritzat per la fusió i varietat d'estils; i Enrique Bunbury, que tancarà el festival amb el seu últim disc 'Expectativas', el 12 d'agost.