Semàfor

El semàfor de l'11 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Juan Pedro Díaz
Gerent de l'AEQT

En una nova sessió parlamentària per esclarir les circumstàncies de l'explosió a IQOXE el passat gener, dimarts va ser el torn dels representants de la patronal química tarragonina. Díaz va defensar la seguretat del complex i va titllar d'injustes i tòpiques algunes de les acusacions que es fan a les empreses del sector arran d'un fet excepcional. Segons el gerent els parcs químics de seguretat de Tarragona són un referent internacional, tot i que no es pot perdre de vista que a la indústria el risc zero no existeix.

 
Pau Ricomà
Alcalde de Tarragona

L'alcalde de Tarragona va anunciar ahir que, davant de la feina de reactivació de la ciutat, deixa les seves responsabilitats a la Diputació per centrar-se només en l'Ajuntament, on hi abocarà tots els seus esforços.

 
Daniel Masagué
Exalcalde de Torredembarra

Punt i seguit al cas de corrupció administrativa de Torredembarra. L'exalcalde Masagué ha estat condemnat dos anys de presó i nou d'inhabilitació per delictes de frau a l'administració i prevaricació. També ha estat condemnat l'empresari Gerard Montserrat, beneficiari de l'adjudicació de les guinguetes de platja que va ser el detonant del cas. Ara serà el torn dels pertinents recursos.