CP Calafell, mitgetes, hoquei, recurs

El Club Patí Calafell començarà la pretemporada el 16 d’agost

El conjunt que aquesta temporada dirigirà Ferran López tornarà als entrenaments el divendres 16 d’agost. Tres fitxatges se sumen als cinc jugadors del primer equip que van renovar

El Club Patí Calafell ja té fixat en el 16 d’agost la data del retorn a la feina. L’equip del Baix Penedès encetarà la segona temporada consecutiva a l’OK Lliga un divendres per començar a posar les bases d’una campanya que ha de suposar la consolidació de l’entitat en la màxima categoria de l’hoquei estatal de la mà d’un nou líder des de la banqueta: Ferran López. L’extècnic de l’Igualada s’ha fet càrrec d’un projecte calafellenc que presentarà tres cares noves  pel que fa a la plantilla de jugadors, dominant encara els vells coneguts després de la renovació de cinc dels integrants claus de la campanya 2018-2019.

Tornada a la feina un divendres

La mà de Ferran López com a nou entrenador del CP Calafell es nota ja abans de començar a treballar. El de Sant Sadurní d’Anoia té com costum encetar les pretemporades en un divendres i dedicar els primers dies de la preparació estival amb dobles sessions de matí i tarda. A més, els jugadors de l’equip ja tenen deures per realitzar abans de tornar al Pavelló Joan Ortoll després de rebre instruccions del cos tècnic per realitzar rutines de treball durant l’estiu. Ferran López no serà l’única cara nova fora de la pista. Juanma Espinosa seguirà a l’entitat com a director esportiu i la novetat és la del calafellenc Jordi Romeu ho ha fet com a preparador físic que disposa també de coneixements de nutrició aplicables a un grup de jugadors amb tres cares noves: Arnau Xaus, David París i Guido Pellizzari. Xaus es tracta d’un davanter de 22 anys format al Noia i on va debutar a l’OK Lliga de la mà de Ferran López la campanya 2013-2014. 

Presentació de les cares noves del CP Calafell 2019-2020
Presentació de les cares noves del CP Calafell 2019-2020 | CP Calafell

El reusenc París (20 anys) torna a prop de casa després de jugar al RHC Lyon de França on ha marcat setze gols en divuit partits, experiència que arriba després de vestir les samarretes del Vilanova (Primera Estatal), Vendrell i Reus Deportiu (hoquei base). Pel que fa a Pellizzari, l’exjugador del Vendrell ha preferit desplaçar-se uns quilòmetres per seguir jugant a l’OK Lliga on la campanya passada va jugar els 30 partits i va marcar quatre gols. Cal recordar que les cares que continuen respecte a la temporada passada són Martí Serra, Sergi Romeu, Oriol Palau, Sergi Torné i Ángel Rodríguez, mentre que seguiran tenint presència en el primer equip els joves de la pedrera com Daniel Ferrer i Arnau Fontanilles, sense obviar un Albert Marimón que realitzarà les tasques de segon porter.

El conjunt verd dona per tancada d’aquesta manera la plantilla 2019-2020 que buscarà una nova permanència a l’OK Lliga.