Enrique Martín vol acabar entre els set primers la lliga del 2019

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, afirma que vol quedar entre els set primers classificats d’una hipotètica lliga amb els partits del 2019

Enrique Martín avisava fa un parell de setmanes que el Nàstic encetava el 2019 amb la idea d’afrontar una lliga de 23 partits: els dos darrers de la primera volta i els 21 restants de la segona meitat del campionat. El navarrès, que des d’aleshores ha guanyat un partit i n’ha perdut un altre, no es mossega la llengua i mostra total confiança en el treball dels seus homes: «La nostra il·lusió en el campionat del 2019 és quedar entre els set primers. No vull vendre fum a ningú, sóc el més realista però tinc dret a il·lusionar-me», ha explicat Martín aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi.

El mercat, sobre la taula

Tot i que diumenge a les 18.00 hores es juga a l’Heliodoro Rodríguez López del CD Tenerife, Martín ha estat qüestionat pel mercat de fitxatges. Sobre les sortides, «el temps s’escurça i va passant, segur que sortirà gent, les coses s’acceleren quan arriben al seu final», mentre que pel que fa a les arribades, l’entrenador veuria amb bons ulls fins a cinc fitxatges més: «Un central, un extrem i un davanter? Sí. I si ve algú més, tampoc passa res. I fins a cinc també podríem admetre. El club treballa en aquest sentit i les incorporacions fetes fins ara en donen una empenta».

Villanueva, titular

Martín també ha confirmat la titularitat de Mikel Villanueva davant el Tenerife davant la baixa per sanció de Fali: «Sí, jugarà, l’altre dia va estar bé, sembla un noi responsable, seriós i centrat. Hi ha baixes i el més normal és que jugui». Sobre el sancionat defensa valencià, el tècnic del Nàstic ha afirmat que «hem parlat i li he fet veure diferents punts que per a ell són un handicap que limiten la seva progressió esportiva. Ell és conscient que és allò que el perjudica».

L’entrenador grana ha tractat altres qüestions que es poden veure en el vídeo de la roda de premsa del navarrès.