Bartolo i la venda del club: «No entendria que no s’acabés tirant endavant»

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, valora l’empat davant el Numancia i la situació del club a l’espera de la setmana decisiva

Declaracions de Xavi Bartolo després de l'empat davant el Numancia (imatges de LaLiga123 TV)

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus Deportiu, ha valorat amb satisfacció el punt sumat davant el Numancia: «La insistència ens ha donat un punt en un partit que no ha estat el més brillant, hi ha hagut fases on hem estat més dominadors però ells en una contra podien decidir». El lleidatà ha reconegut que l’equip ha estat espès a l’hora de crear oportunitats per marcar: «Ens ha costat molt generar ocasions de gol però al final traiem un punt que és valuós i que ens permet seguir vius a la competició».

Bartolo, optimista i agraït

Pel que fa a la situació institucional de l’entitat, Bartolo ha desitjat que «esperem que no sigui el darrer partit, això no està en les nostres mans». Sobre la venda de l’entitat, l’entrenador del CF Reus ha assegurat que «en principi l’acord està molt proper, està tot pràcticament parlat i tinc l’esperança que es faci. Si hi ha un acord per les parts que s’han assegut a negociar, no entendria que no s’acabés tirant endavant». També s’ha mostrat agraït amb el públic, qui l’ha ovacionat durant l’encontre: «Agrair a l’afició el suport que m’ha donat, no és massa habitual i estic enormement agraït».

 

Pol rep el suport de Ricardo Vaz quan era retirat del terreny de joc en llitera
Pol rep el suport de Ricardo Vaz quan era retirat del terreny de joc en llitera | Laia Solanellas

Cautela amb Pol Freixanet

El porter roig-i-negre Pol Freixanet ha acabat el partit marxant en llitera per una lesió en la darrera jugada del matx. Tot i que no ha pogut trepitjar la gespa per marxar caminant, Bartolo no vol encendre les alarmes: «És preocupant, no vull avançar-me. Cal fer les proves, ell no tenia bones sensacions però en les primeres exploracions no donava la sensació de ser res greu. Les primeres valoracions dels metges no els sembla que la cosa sigui qüestió de lligaments». Bartolo també ha assegurat amb contundència que «la situació és molt límit, estem amb dotze i així no podem continuar. Els partits amb resultats favorables és més fàcil de gestionar, a l’inrevés costa moltíssim més. Si se soluciona el tema, serà la primera qüestió que afronti la gent que entri».