Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
A la dreta de la imatge, l'alcaldable de la formació municipalista, David Varona.

Ara Tàrraco 5 Estrelles inaugura la seva cafeteria al centre de Tarragona

La formació municipalista és una de les candidatures que més aposta, en el seu programa electoral, per la «participació ciutadana»

A la dreta de la imatge, l'alcaldable de la formació municipalista, David Varona.
A la dreta de la imatge, l'alcaldable de la formació municipalista, David Varona. | Cedida

 

La formació municipalista Ara Tàrraco 5 Estrelles, una de les 12 candidatures que aspiren a l'alcaldia de Tarragona de cara a les eleccions del pròxim 26 de maig, ha inaugurat aquest dimecres, 15 de maig, el seu local electoral, ubicat entre el carrer Unió i la Rambla Nova. Bé, local electoral i cafeteria perquè els municipalistes han apostat per un format que permet prendre's un cafè mentre es conversa amb el candidat, l'alcaldable David Varona, o qualsevol altre membre de la llista. 

[predef]enquesta-tarragona-ciutat-243[/predef]

Ara Tàrraco ja havia presentat el local, però només als mitjans de comunicació. Va ser el passat dimarts, set de maig, quan Varona, acompanyat de la seva número dos, Núria Casino, i altres membres de la candidatura, feien públiques «les 55 actuacions concretes sorgides de deu línies de treball que proposem per Tarragona». Destacaven, com a principal preocupació de la coalició, «la neteja de la ciutat. Tarragona no es cau a pedaços però gairebé. Apostem per una revisió exhaustiva del contracte de la neteja».  

Ara Tàrraco 5 Estrelles, una coalició sorgida d'Ara Tarragona i el Moviment 5 Estrelles, inspirat en l'activisme polític del mateix nom d'origen italià, té, també, com a prioritat «la democràcia directa i digital». De fet, dins el dia a dia de la campanya electoral on cada partit mira de trobar un forat per situar la seva oferta electoral als mitjans, els municipalistes presentaran dijous, 16 de maig, el seu «projecte estratègic de la nova política amb la implementació de la democràcia directa i digital en el dia a dia de l'Ajuntament de Tarragona, amb votacions vinculants i fomentant la participació de la ciutadania». 

«Demanem una oportunitat»

La nit de dijous, nou de maig, a divendres deu tots els partits polítics que participen en aquestes eleccions municipals a Tarragona se citaven a la Rambla Nova de la ciutat per a dur a terme la tradicional enganxada de cartells. El líder d'Ara Tàrraco, l'arquitecte tarragoní David Varona, manifestava a TarragonaDigital que, de cara a aquesta cita amb les urnes, demanaven als electors «una oportunitat. Si ens la doneu, no la desaprofitarem».